sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Haltin agitreenit sunnuntaina iltapäivällä

Käytiin siis vielä iltapäivällä AvecAreenalla Porvoossa omissa treeneissä. Halti oli täysin latautunut, tai meni se ennemminkin kierroksilla.

Ekalla kierroksella treenattiin yksittäisenä okseria (ylempi rima 40 cm, tokalla kerralla 45 cm). Hyvin hyppäsi. Tehtiin erikseen pussia, ekalla kerralla ei mennyt ilman apua, joten piti nostaa sitä, mutta seuraavilla kerroilla meni ilman apuakin vauhdilla..... siitä sitten vielä myöhemmin lisää.

Pituudessa oli neljä palaa, ja se meni kyllä hyvin. Rimat oli nyt ekaa kertaa 45 cm, ja mun mielestä hyppäsi kyllä hyvin, ja arvioi hyvin korkeudenkin. Keinua sitten tehtiin siten, että pöytä oli keinun alasmenevän puolen alla. Vähän Haltilla muutaman kerran meni tassut sivuun pöydälle, mutta saatiin se tulemaan suoraan. Tuli mun mielestä ehkä liian kovalla vauhdilla eikä YHTÄÄN hidastanut, mutta ehkä se tällä kertaa meni turhan kierroksilla..

Tokalla kerralla tehtiin sitten ihan osittain rata. Ei tosin tehty osaa 7-12, vaan jatkettiin putkelta 6, esteelle 13.

Otettiin myös videota, ja siitä huomaa että renkaalla mun mielestä vähän haki hyppypaikkaa, joten sitä pitää kyllä treenata lisää, ja pussissa se POMPPAA lopussa. Ei siis tule vain pystypäisesti vaan pomppaa lopussa. Sitä sitten treenattiin erikseen, että palkattiin alas heti pussin jälkeen, ja pitää treenata sitä seuraavat kerrat.

Tässä on videot tokalta treenikerralta.

Ekassa videossa näkyy kun Halti nikottelee renkaan ja pituuden kohdalla, kun ei ollut TAASKAAN niellyt nakin palaa kokonaan ennen lähtöä, ja tässä se myöskin vähän haki renkaalla hyppypaikkaa ehkä sen nakinpalasen vuoksi, ja pomppas selkeästi pussilla.


Tokassa videossa menee vähän paremmin, äksöni alkaa 27 sekunnin kohdalla, ennen sitä on vaan lähtötreeniä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti