torstai 28. tammikuuta 2016

Halti epiksissä!

Haltin kanssa käytiin sitten agiepiksissä tiistaina Porvoossa lämpimässä sisähallissa. 

Eikä muuten jännittänyt ollenkaan, muutenkin tuntuu että jännittäminen on tosi paljon vähentynyt myös Pyryn kanssa. Liekö johtuu sitten siitä että olen alkanut kouluttamaan, ja sitä on oppinut olemaan sinut itsensä kanssa.

Osallistuttiin tosimölleihin, joissa maksien rimat oli 40 cm korkeudella, eikä kontaktiesteitä. Olisin osallistunut mölleihinkin medeihin, mutta radalla oli A-este, joka ei ollut vielä hallussa. Olisihan sitä tälleen jälkeen päin voinut vaikka kisan ulkopuolisena käydä suorittamassa rata ilman sitä A-estettä niin olisi saanut puomista kisaradalla kokemusta.

Tosimöllirata ei ollut aivan vaan suoraa paahtamista, vaan siinä oli jopa valsseja (tai persjättöjä). En sitten luottanut Haltiin niin paljon että olisin uskaltanut vetää persjättöinä pari kohtaa, joten valsseiksi meni. Tokalla yrittämällä olisi voinut kokeilla persjätötkin ja muita ohjauksia, mutta kun se toka kierros tuli niin nopeasti, niin en ehtinyt kelaamaan mitä olisi pitänyt tehdä toisin.Rata meni hyvin, Halti odotti hienosti lähdössä (kävin palkkaamassa tokalla radalla vielä erikseen). Vikalla putkella tuli sitten kielto ja hyppäsi lähellä olevan esteen. Videolta näkee että mikä oli vikana, kun sama virhe tapahtui tokallakin kerralla. Ohjaus oli siis vähän väärin ajoitettu, olisin pitänyt olla vähän malttia. Tietty suoraan edessä oli se hyppy, joka varmasti vaikutti, ja ei olla treenattu tuollaista putkesta putkeen lähettämistä tai sitä että alan lähtemään liikkeelle heti kun Halti on menossa putkeen. Tokalla radalla vika rima tippui, mutta johtuiko se ohjauksen puutteesta vai seinän vastaan tulemisesta.

Eka rata:Uusinta:


Vähän voisi jopa Haltin virettä alkaa nostaakin, tosin sitä pitää treenata sitten treeneissä eka, ettei mene ihan säheltämiseksi. Aika rauhassa ollaan vielä tehty ettei ala hirveä säheltäminen ja mielestäni ei ole niin hyvä estevarmuus ettäkö se kestäisi nostattamisen. Mutta treenataan sitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti