sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Haltin agikoulutus sunnuntaina aamupäivällä

Käytiin kahdissa treeneissä. Eka Sanna Heinosen agitreeneissä aamupäivällä, ja sitten omissa vetämissä treeneissä Porvoossa AvecAreenalla iltapäivällä. Haltilla on ollut parin viikon tauko, joten energiaa oli kuin pienessä kylässä.

Sannan treeni:
Treeni meni yllättävän hyvin. Takaakierrot meni hyvin, valsseissa mä kuulemma kumartelin tosi paljon, joten sitä asentoa sai korjailla useamman kerran. Sitten kun sain oltua suorassa, niin meni kyllä paremmin. A-estettä ei tehty.

9-esteen jälkeen pelkäsin että Halti menee suoraan putkeen ja sinnehän se ampaisi kun kuulemma katsoin sinne suoraan muutenkin. Sitten kun käänsin katseeni pois putkesta ja katse ja rintamasuunta oli oikealle esteelle, niin hienosti Halti kääntyi 10-esteelle. Parhaiten meni kun ohjasin vähän kauempaa, kun Haltilla on niin laaja sen toimintasäde. Se toimii paremmin kaukana musta kuin lähellä.

13-14- esteet tein ihan takaakiertolla ja valssilla ja hyvin meni. Puomi meni hyvin, paitsi Sanna muistutti että mun pitää kehua Haltia enemmän kontaktilla, joka kerta ettei Haltista tule epävarmaa, ja ala arpomaan kontaktilla.

Aluksi ohjasin vähän hölmösti 18-esteen takaakierron, mutta sitten kun sain ohjeeksi ohjata oikealta puolelta ja vaan peruskäännöllä kääntä se 19-esteen takaakiertoon, niin meni kuin vettä vaan. Siis Halti kääntyy tosi tiukasti peruskäännöksellä, ja vauhdikkaasti, kun Pyryllä olisi ollut ongelmana se, että en olisi pystynyt liikkumaan hyvin eteenpäin, jolloin Pyryn vauhti olisi hidastunut merkittävästi. Muurin takaakierto 22 meni tosi kivuttomasti, ja loppuun olisin toivonut paremman vauhdin, mutta alkoi Halti vähän jo hidastumaan muutenkin.

Tosi hyvät treenit, oli vähän kuitenkin ohjauksia, mutta ei mennyt turhan vaikeaksi niin kuin valmennuksissa menee Haltin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti