keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Keskiviikon omatoimitreenit

Käytiin omatoimitreeneissä Strömforsin hallissa, siis sellaisessa vakiovuororyhmässä, jossa oli omatoimitreenipäivä.

Halti

Haltilla rimat 60 cm.

Haltin kanssa tehtiin niitä kontakteja, ja puomilta ja keinulta nopeaa vapauttamista, ja välillä palkkasin välillä en. Odotin, että kun vapautin nopeasti ja en palkannut useamman kerran, että Halti alkaa lentää kontaktit läpi, mutta eipä se sitä tehnytkään, vaan hienosti joka kerta pysähtyi, ja pääsin palkkaamaan myös kuuntelusta myös sen palkkaamattomuuden jälkeen. A-esteellä otti joka kerta kontaktin, vaikka puuttui kehikon yläosa kontaktin yläosasta. Mulla myös treenikaveri juoksi kontaktien vierellä lähellä, vähän Halti vilkaisi treenikaveria, mutta keskittyi hyvin.

Treenattiin myös lähtöjä, juoksin täysiä lähtöstä, ja kutsuin mukaan ekan esteen jälkeen, tosi hienosti Halti pysyi lähdössä (ehkä liiankin hyvin..?). 

Pussia treenattiin pitkästä aikaa, mutta Haltilla ei ole mitään estoja sen suhteen, joten uskon että kisoissa menee ihan hyvin.

Keppejä treenattiin vielä erikseen, ja tein sokkareita, ja etäisyyttä, ja vedättämistä, hienosti ja vauhdikkaasti teki. Ihan lopuksi tehtiin ihan vaan vauhtijuttuja, mutta mun palkkaus vähän ontui. Pitäisi opetella käyttämään sitä lotus-palloa Haltinkin kanssa enemmän, koska sen voi heittää helpommin kauas. Nyt heitin vähän liian pieniksi pilkottuja nakkipaloja, joita Halti sai vähän etsiä tällä kertaa liikaa. Mutta tästä opitaan..

Pyry

Pyryllä rimat 55 cm.

Pyryn kanssa aloitettiin ihan suoralla vauhtiradalla, kun tajusin kävellessäni Pyryn kanssa halliin, ettei se välttämättä pysty keskittymään, jos hallissa olisi ollut vielä juoksuhajuja. Mutta kyllä se keskittyi ja vauhtia oli taas vaikka kuinka paljon. Jätin palkkaa radan päähän, ja Pyry sai juosta sinne aina esteiden jälkeen. Tosi hyvä vauhti.

Tehtiin puomin kontaktia vauhdilla, vähän ohjasin kädellä alas, mutta en enää niin selkeästi (pitää tätäkin nimittäin vähän häivyttää), ja palkkasin heti kontaktin ottamisen jälkeen.

Keinu meni ihan vauhdikkaasti, ja sain vedätettyä, ja kepit meni taas tosi hienosti, ja sain tehtyä vaikka mitä sokkareita tosi hyvin. Se on niin keskittymisestä kiinni Pyryllä. 

Tosi kivat treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti