keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Agitreenit 29.11.2016

Taas käytiin treenaamassa Strömforsissa. Oli sen verran pakkasta, että päätin ottaa molemmat koirat kevythäkkiin sisälle, ettei tarvi niin tarkkaan huolehtia lämmittelystä kylmässä autossa olon jälkeen. Kevythäkin laitoin tosin keittiön puolelle ja ovi kiinni silloin kun treenasin toisen kanssa, koska noi pitää hirveetä mekkalaa kun kuulevat että teen toisen kanssa. Mulla oli siis yksi vuoro, ja jaoin sen Pyryn ja Haltin kanssa. Maanantain Agi-Kotkien viikkotreeneihin jätin menemättä, kun oli vielä väsymystä viikonlopusta.

Rimat oli 45-50 cm.


Treenin kohteena oli siis rengas, ja etenkin Haltin kanssa treenasin sitä ensin erikseen, ja palkkasin sen itsenäisestä suorittamisesta 8-esteen takaa.

Sitten tehtiin erikseen keppejä ja keinua, ja halusin palkkailla niistä erikseen. Mun mielestä kepit on vähän hidastuneet, etenkin kun ei olla pystytty treenaamaan kotipihalla nyt talvella (siis en ole valosaan aikaan kotona). Näitä pitäisi kyllä treenata vielä erikseen jonkin aikaa. Avokulmaa pitäisi oikeasti treenata enemmän, ja useamman kerran nyttenkin treenattiin, ja Halti jälleen kiersi avokulman ekan kepin väärää kautta, mutta saatiin sitten onnistumisiakin..

Keinua halusin palkata enemmän myös. Sain vapautettua enemmän nopeammin kontaktilta, mutta nopeaa vapautusta harjoitellaan nyt sitten myös enemmän.


Itse treeneissä 5-esteelle piti tehdä persjättö, mutta Haltin kaarros meni vähän pitkäksi.. Toisella kerralla tein sitten vain saksalaisen, joka toimi tosi hyvin. Halti jäi vähän jumittamaan keinulle, siellä oli jotain ihanaa hajua tai namia, jota jäi imppaamaan ennen kuin muisti tehdä keinun loppuun. Kepit meni yllättävän hyvin, vähän jäin miettimään että mitä muita tapoja olisi ollut suorittaa kepit.


Pyry oli ihan hyvässä vireessä. Se tosin hassusti mun mielestä liukastui keinulla (ja meinasi tehdä lentokeinun), lisäksi liukastui ennen muuria olevalla putkella, taiteillessaan puomilla ja törmäsi yhteen pujottelukeppiin lopussa. Joko alusta on liukas, tai sitten Pyry jostain syystä sähläsi enemmän, tai sitten sillä on jotain koordinaatiovikaa. Toivottavasti ei ole viimeisintä. Sen takia huolestuttaa, että Pyry tosi harvoin liukastelee tai törmäilee.

Aluksi treenattiin sitä puomin kontaktia. Edelleen treenikohteena se, että palkka ilmestyy yllättäen potkaistuna eteen, ja Pyry oppii pitämään pään alhaalla. Eka oli hyvä, sitten vähän vauhtia ja hyppäsi vielä kontaktin kautta mutta aika korkealta, ja osana treeniä ei malttanut ollenkaan ottaa kontaktia, vaan hyppäsi yli. Tosin tuossa vaiheessa mullakin on saattanut olla jotain ylimääräistä rytmitystä tms, mutta jatketaan edelleen harjoituksia. Varmasti pitäisi nyt harjoitella enemmän aluksi helpommalla vauhdilla..


Muuten treeni oli ihan hyvä, paitsi kontaktin loikkasi ja kepit meni jokseenkin tosi hitaasti osana rataa, mutta erikseen oli enemmän vauhtia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti