maanantai 21. maaliskuuta 2016

Agitreenit; kellottelua..

Aluksi tehtiin treeni, jossa 2-esteellä tehtiin kolme eri ohjausta, ja jokainen kellotettiin. Tehtiin valssi, persjättö ja niisto.

Pyryn kanssa kellotettiin radanpätkä 1-6, tosin ei meinattu millään saada ehjiä radanpätkiä kun Pyryllä oli jotain ongelmia kepeillä. Tokavikassa tai sitä edellisessä välissä se aina jotenkin lopetti tekemisen, välillä tuijotti edessä kellottavaa kouluttajaa, näytti vähän siltä että olisi unohtanut mitä tehdä, ja sitten korjasi itse. Mä itse kattelin että Pyry piti toista korvaansa vähän vinossa ja varoi sitä, joten en tiedä että osuiko korva keppeihin. Pyry siis on nyt tässä muutaman päivän sisällä vingahtanut kun on osunut sen korvaan, mutta mitään ei siinä tunnu olevan vikana, kun sitä tunnustelee. Käytinhän aikaisemmin sen eläinlääkärissäkin saman ongelman vuoksi, ja mitään ei vaan löydy. Pyry tosin vingahtelee tosi helposti muutenkin. Oli se Pyry myös vähän omissa maailmoissaan, ulkona oli jotain aivan ihania pissoja, missä se taas jumitti ihan antaumuksella (kyllä Haltikin vähän).

Saatiin kuitenkin jotenkuten kellotettua, Pyryn vauhti kun vaihtelee niin paljon joka kerta, niin turha mitään nopeuksia kellotella. Joka tapauksessa persjättö oli nopein, sitten valssi ja sitten niisto. Niistossa se tuli tosi hitaasti 2-estettä kohti, kun olin sen toisella puolella vastaanottamassa sitä. Ei toimi Pyryn kanssa sitten millään tuommoinen missä ei liikuta.

Haltin kanssa taas tehtiin vain 1-3-esteet ja kellotettiin sitä, kun Halti ei tee vielä suoria keppejä. Oli taas ihan älytön vauhti ja Halti lenteli joka suuntaan. Ekalla yrityksellä (valssi) Halti oli A:n kontaktilla, mutta sitten seuraavalla kerralla onnistui, vaikka myöhässä olin. Sokkari/persjättö oli kanssa ihan hyvä (olisinkohan ollut vähän myöhässä taas) ja niisto oli paras. Niisto oli tosiaan nopein  ohjaus, sitten persjättö ja viimeiseksi valssi. 

Tokalla kerralla tehtiin sitten tällaista vauhtiradan pätkää, mä olin viimeisenä molempien koirien kanssa, ja kokeiltiin tehdä niin, että kouluttaja piti mun toista koiraa ja tein toisen koiran kanssa. 




Halti kyllä meni niin kierroksille kun Pyry suoritti ensin (ihan vauhdikkaasti Haltin haukun säestyksellä), ja Halti vuorollansa taas lensi joka suuntaan aika kovassa vireessä Pyryn haukkuessa. Keinu meni vähän turhan vauhdikkaasti muutaman kerran (teki kyllä 2on2offit), ja piti myös tehdä Haltin kanssa sitä erikseen, jotta se vähän keskittyi, Rimat oli Haltilla kaikissa treeneissä 50 cm ja Pyryllä ekassa treenissä 55 cm ja tokassa 50 cm. Haltin kanssa tehtiin myös ekaa kertaa maksimuuria, ja pätevästi se sen kyllä hyppää. Itse pitää kyllä muistaa palkata enemmän eteenpäin, kun Halti vilkuilee hypätessä tosi paljon minun suuntaan.

Kivat treenit. Tarpeeksi yksinkertaiset, eikä tarvinut muistaa paljoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti