tiistai 8. maaliskuuta 2016

Maanantain agitreenit

Vähän mietin että olisiko kannattanut mennä, Pyry oli ollut ennen lähtöä vähän äreä (irvisteli Haltille ja painosti sitä poispäin) ja mietin että uskallanko laittaa ne yhdessä takapaksiin, jos Pyryllä on vaikka jotain kipeää tai jumeja. Lisäksi sunnuntaista olivat olleet vielä maanantaiaamuna ihan väsyneitä, kun olivat saaneet juosta lumihangessa oikein kunnolla lumipallojen perässä ja vielä pitkät lenkit päälle.

No eikä mitään, Pyry varsinkin meni satanen lasissa, eikä varmasti ollut mitään jumeja. Kotonakin tajusin, että Pyry oli irvistellyt keittiön pöydällä sulamassa olleen seitin takia. Olisimpa saanut videolle Pyryn menon, se yllätti ainakin itseni aivan täysin, kun en ehtinytkään ohjauksiin.

Haltin kanssa kuitenkin aloitettiin, ja taas sotasuunnitelmana palkkaukseen tavallinen kuivaruoka ja lelu. Hyvin se taas leikki. Tosin ehkä sitten vähän väsyi toistojen jälkeen, ja vähän odotti lelun sijaan ruokaa. Mutta leikki alussa tosi täysillä (repi lelua). Seuraavan kerran muistaa vaan vaihtaa palkkausta tai tehdä lyhyempiä pätkiä, eikä leikitytä kyllästymiseen asti. Toisaalta voi olla että Haltilla tuntui vielä se edellisen päivän lumessa juokseminen. Mistä johtuen luulen, että pakkovalsseista ei tullut mitään, eikä oikein leieröinneistä (Halti ei hakenut 5-putkea normaalisti), mutta vauhtia kuitenkin oli. Saksalainen saatiin ihan hyvin tehtyä lopulta 3- ja 10-esteellä. Haltilla rimat 45 cm.

Tokalla kierroksella otin taas nakit käyttöön kontaktitreeniin, ja kyllä meni taas Halti niin kierroksille nakeista että lenteli aluksi puomin kontaktien yli, ja sitten ei pystynyt keskittymään A-esteelläkään juoksarikehikkoon vaan lenteli joka suuntaan. Vasta kun otin sitä kehikkoa maassa ja Halti pääsi tarjoamaan kehikkoon juoksemista, alkoi järkeä tulla päähän, ja tuli hyviä onnistumisia A-esteelle. Vähän reunaan se tosin juoksee, mutta oli niin vähän tilaa A-esteellä joten luulen että se ongelma johtuu osin siitä. Pyrin palkkaamaan kuitenkin eteen keskelle, tai poispäin minusta. Voi kun saisi nakit ja lelun yhdistettyä vielä samaan treeniin, mutta nakit on vaan niin ylivoimainen palkka.

Pyry siis meni satanen lasissa ja mulla tuli vähän muutoksia suunnitelmiin tämän vuoksi. Leieröintejä ei tehty, ja 5-putken jälkeen piti tehdä sokkari, mutta ei ollut vauhdin vuoksi muita mahdollisuuksia kuin ottaa haltuun ja linjata 6-putkelle. Pari kertaa Pyry vähän ehti katsahtamaan siinä mihin mennään, mutta sitten saatiin sekin toimimaan, että Pyryn sai hyvässä linjassa suoraan juoksemaan putkeen. Tehtiin kerran myös sokkari, mutta oli siinä ja siinä että ehdin tekemään putken linjan sivuun sokkarin (mikä oli kyllä nopeampi ehdottomasti). Muuten meni treenit tosi hyvin. Pyryllä rimat 55 cm

Tokalla kerralla tehtiin Pyryn kanssa puomin kontaktia juoksarikehikolla, mutta siitä nyt ei meinannut tulla mitään. Hitaalla otti ihan selkeästi kontaktin ja sai palkkaa siitä. Ja normaalisti puomin kokonaan suorittamalla otti kontaktin, mutta heti kun hetsasin puomille, niin hyppäsi yli, prkl.. ei se ole muuta kuin että kehikon tarjoaminen ei ole vielä niin vahva (mutta eihän me olla edelleenkään edes treenattu kotona - pariin kuukauteen, joten ei edistymistä ei voi ollakaan). Keväällä sitten, kun pääsee tekemään ulkona enemmän reeniä.

Kepit tehtiin kerran hetsattuna, ja oli tosi hyvä vauhti vaikka kepeille menikin ravaten. Pyryllä on agikisat Kouvolassa sunnuntaina, mennään myös agiradalla hyppyradan lisäksi. Oma on ongelmani jos ei puomin kontaktit ole hyvät vähäisesti treenistä johtuen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti