maanantai 14. joulukuuta 2015

Wessmanin agivalmennus

Otin Pyryn valmennukseen myös Haltin, saivat puolittaa Pyryn treenin. Ei Haltia kestä jos se on vapaalla liikaa :D

Pyryn kanssa tein vaikeamman radan ja Haltin kanssa helpomman.

Pyryn treeni


Oli kyllä monta kohtaa, joissa ohjaukset meni uusiksi, olenkohan juuttunut jotenkin vain tietynlaisiin ohjauksiin.

Ei sitten millään meinannut onnistua 2-4-esteiden ohjaus. Olipa vaikeeta.. noi tollaiset neliöt on muutenkin Pyryn kanssa vaikeita.  4-8-esteet meni tosi hyvin, kepeille vienti meni kepeästi. Alunperin olin ajatellut ohjaavani 8-10-esteet A-esteen vasemmalta puolelta, mutta korjausliikkeenä ohjasin oikealta puolelta, 10-este meni päällejuoksuna (ja Pyry tuli putkesta KOVAA), 11-este saksalaisena ja 12-esteelle selkeä vienti 13-estettä kohti, jotta linja meni oikein 12-esteelle. Alun perin pyöritin 13-esteen, mutta siihenkin tuli muutos, ja piti tehdä saksalaisena, jotta ehtii 15-16 esteiden väliin sokkariin. No sokkaria en meinannut saada tehtyä ajoissa ja Pyry sinkosi aina jonnekin muualle, ja Pyry tuli jälleen 14-putkelta KOVAA. Saatiin itseasiassa tehtyä vain 18-esteelle asti, sitten loppui aika.

Mutta hyvää treeniä, ja taas oli paljon ohjauksia, mitä en osannut edes ajatella, vaan ajattelin liian vaikeasti, tosin toisaalta aliarvioin taas Pyryn vauhdin. Moni muukin kyllä ihmetteli kuin kovalla vauhdilla Pyry taas meni.


Haltin treeni
Haltin kanssa oli taas säätöä, ja sähellystä, eikä meinannut tulla mitään treenistä. Haltin kanssa ei meinattu päästä 2-esteeltä pidemmälle, kun Halti joko kielsi sen, tai sitten kielsi 3-esteen. tai meni putkeen tms. Lopulta päästiin siitä eteenpäin, niin 4-7-esteet meni ihan kivasti, mä tein 7-esteellä valssin jotenkin hassusti ilmeisesti, mutta toimi se. Ihan en voi luottaa että Halti lukitsee esteet kunnolla, kun teen valssia, niin siitä tulee vähän kaikenlaisia variaatioita.

Sitten meidän murheenkryyni.. vaikeetahan se oli.. eli 9-10-esteet, ja kontaktipinta. Siis oli vaikeeta kyllä saada Halti putkeen, kun siinä oli kontakti, siis A:n kontakti mihin pääsi tarjoamaan 2on2offia. Joo.. Piti kyllä niin tarkasti loppuun asti viedä putkelle, ja vielä odottaa että menee putkeen, jotta oikeasti meni sinne, eikä sinne pirun kontaktille seisomaan. 11- ja 12-esteet meni ihan hyvin, kunhan sain vain annettua tilaa 12-esteen hyppyyn. 15-esteelle tehtiin ilmeisesti twist (elikkä takaakierto - valssi), ja epäilin että tuleeko Halti oikein 16-hypyn ja putkeen, mutta tuli ihan oikein alusta asti, mä tosin yritin törmäillä esteisiin. Putken jälkeen piti vaan muistaa odottaa Haltia ja kutsua sitä.

Oikeastaan ihan kivasti meni Haltin kanssa, vaikka tuntui alussa olevan aika säätöä. Lopussa tehtiin sellaista vauhtisuoraa, tosin vaikeeta on kun se A:n kontakti on aina siinä keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti