maanantai 14. joulukuuta 2015

Agitreenit; kinkkukisat

Tällä kertaa oli tän vuoden päättäjäiset, ja pidettiin kinkkukisat. Aikaa otettiin, ja virheitä ei laskettu, mutta virheelliset kohdat piti uusia. Saatiin kerran ottaa harkkakierros, ja ei mennyt ihan putkeen. Tai siis Pyry meni ihan vääriin putkiin kun vauhtia oli, ja Haltin kanssa meni kanssa väärään putkeen.

Rata:

Ja Pyryn versio:


Ja Haltin versio, Haltin kanssa vähän oli säätöä...:


Ja hauska juttu kyllä, Pyryn kanssa tehtiin 0-rata, ja Haltin kanssa väärään putken suuhun, vähän odottelua ton yhden putken jälkeen, vähän surkeat valssit ja kielto takaakierrosta, ja silti Haltin ja Pyryn ajat olivat melkein samat, joitakin kymmenyksiä heitti aika.. Joo-o..

4 kommenttia:

 1. Pyry liikkuu vähän niinkuin Gami. Keinuhevosmaisesti :D
  Mutta hyvälle näyttää molempien kanssa!

  VastaaPoista
 2. Johtuuko se sitten selän jäykkyydestä tai että takapäässä ei ole niin paljoa voimaa, että menee keinuhevosmaiseksi. Haltin kanssa meni vähän jo vaikeaksi, kun ei sen kanssa olla tehty noin pitkiä ratoja juurikaan, mutta selviydyttiin jotenkuten.

  VastaaPoista
 3. Gamilla on kyllä tunnetustikin huono takaosa johtuen nuoruuden vammoista, joten sillä ei takaosassaan ole voimaa niin paljoa kuin etuosassa.
  Liekö Pyrylle auttaisi dobo? Saisi sillä lisää voimaa takaosaan? (JOS nyt voiman puutteesta johtuu..)Noks ainakin on saanut lisää voimaa dobon myötä, tosin sillä ei kyllä ole laukka ollut koskaan keinuhevosmaista.

  VastaaPoista
 4. On sillä Pyryllä heikompi takaosa, joskus hyppytekniikassakoulutuksessakin se todettiin. Varmaan dobo vois auttaa, mutta pitäisi varmaan opiskellakin sellaista, mutta aika ei tahdo riittää kaikkeen. Onhan noita takaosaan liittyviä harjoitteita mitä pitäisi myös muistaa tehdä, mutta sekin meinaa aina jäädä.

  VastaaPoista