sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kamera oli taas mukana kyllä, mutta unohdin pyytää ketään kuvaamaan.. ehkä vielä joku päivä..

Käytiin Avec Areenalla treenaamassa, tässä rata (13- ja 14-esteiden välissä oli 5 m etäisyyttä):

Haltin kanssa tosin ei tehty keppejä eikä A-estettä, Tarkoitus olisi kevään aikana saada molemmat kuntoon. A-este vaatisi vain esteen madaltamisen joka kerta juoksukontaktien vuoksi, ja lisäksi kepit kujakeppeinä. Hallilla pitäisi päästä tekemään pari kertaa viikossa, jotta tapahtuisi selkeää edistymistä. Tällä hetkellä ei edistytä, koska ollaan aina samassa tilanteessa harvakseltaan treenaamisen vuoksi.

Halti irtosi taas kivasti, otti kontaktit joka kerta täydellisesti, yhden kerran ilmeisesti jotenkin törmäsi puomin alkuun jotenkin, mutta saman tien teki puomin normaalisti. 9-esteen takaakierron ja päällejuoksun Halti luki hienosti. 15- ja 16-esteillä, 15-esteen takaakierrosta päällejuoksua ei ekalla kertaa lukenut, mutta tokalla kerralla tosi hyvin. Sain palkattua lotuspallollakin hyvin, nyt kun Halti tajuaa että siellä sisällä on ruokaa.. Rimat oli 40 cm, mutta tammikuun puolella nostetaan 45 cm rimoihin.

Kävin myös meidän Loviisan kentällä leikkimässä Haltin kanssa lelulla, ja samoin tuolla AvecAreenalla leikittiin lopuksi kun kaikki esteet oli korjattu pois. Jotenkin agiesteet vähän hämää sitä, ja tahtoo vaan ruokapalkkaa, mutta ilman esteitä leikkii hyvin. Tästä on ainakin hyvä jatkaa taas leikkimistä eri paikoissa. Ruoka ei vaan saa olla mitenkään tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti