lauantai 6. joulukuuta 2014

Halti 15 vk

Haltin kasvu:

23.8.2014 synt. = 173 g
9 vk 4,8 kg, 32 cm (vrt. Pyry 6,2 kg/32 cm)
10 vk 5,8 kg, 33 cm (vrt. Pyry 7,3 kg/36 cm)
11 vk 6,2 kg, 33 cm (vrt. Pyry 8,1 kg/37 cm)
12 vk 7,1 kg, 36 cm (vrt, Pyry 8,4 kg/ - )

13 vk 7,5 kg, 38 cm (vrt. Pyry 8,8 kg/39,5 cm)

14 vk 8,1 kg, 38-39 cm (vrt. Pyry 9,6 kg/41 cm)
15 vk 8,5 kg 38 cm (vrt. Pyry 11 kg/ - )

Koskakohan se ottaa sen kasvuspurtin..

Otin tänään muutaman kuvan, vähän tuli luntakin:Tällä viikolla ollaan käyty useampana päivänä Myrskylässä, Halti tykkää kovasti Vertistä eikä ainakaan sisätiloissa juurikaan vierasta sitä. Hyvin menee kaikkien kolmen oleminen samassa tilassa, Pyry ei ainakaan mene ylikierroksille.

Ollaan käyty myös Loviisan keskustassa kävelemässä, ja alkaa oma hihnakäyttäytyminen ainakin parantua molempien kanssa. Minulla on ollut vähän vaikeuksia hallita hihnoja, varsinkin kun Halti tosiaan kiertää Pyryn ympäri, mun ympäri, tolpan ympäri jne.. mutta nyt on ollut vähän parempi, ja Haltikin kävelee enemmän Pyryn vierellä. Koiria ei juurikaan tullut vastaan, mutta oli siinä pyöräilijöiden, rattaiden yms kanssa tekemistä, kun Halti on menossa moikkaamaan kaikkia. Pitää vaan käydä harjoittelemassa noita yhteiskävelyitä, ja lisäksi pitäisi käydä Haltin kanssa yksin käppäilemässä Loviisassa.

Eilen meillä kävi vieraita, nimittäin Haltin kasvattaja Jenni Haltin siskon Heklan ja äitinsä Katlan kanssa, ja toisen siskon omistaja Sofia Tyynen kanssa. Kyllä oli kivaa, varsinkin Heklan kanssa pääsivät juoksemaan, Tyynellä meni hetki ennen kuin uskaltautui mukaan (sitten kun olin pistänyt Pyryn sisään pois kontrolloimasta tilannetta).

Ulkona ei juurikaan kuvia saanut, mutta sisältä sitten vähän enemmän.

Tyyne varsinkin oli varsin söpön ja hieman erilaisen näköinen sisaruksista, siitä tuli otettuakin muutama kuva.Hekla miettii miten "pentuportin" takaa pääsee pois..
Still thinking..
Halti tulee näyttämään mallia..
Hekla etummaisena, Halti tulossa portista ja Tyyne taaimmaisena

Tyyne valokuvamallina
On se Tyyne vaan niiiin Söpö
Kun sellaisen kastelee, niin se monistuu.. parempi ettei niitä syötä puolenyön jälkeen.. (true gremlins they are)
Ihan helpottavaa, että Halti on siskojensa kokoinen, tai ehkä vähän jopa isompi, ettei ihan kitukasvuinen ole ikäisiinsä nähden (ja varsinkin kun oli pienin pennuista). Isompi pää sillä ainakin on kuin siskoillansa.

Tänään piti käydä Porvoon Mustissa ja Mirrissä taas pentutreffeillä, mutta onneksi ennen lähtöä muistin, että tänäänhän on itsenäisyyspäivä, joten vasta viikon päästä on M&M auki pentutreffeille. Ensi viikollakaan ei varmaan päästä, mutta katsotaan sitten, ehtiskö vielä ennen joulua. Vielä voidaan n. kuukauden verran ainakin käydä, kunnes Halti alkaa olla leikkikehään liian iso (siihen yli 14 kg ryhmään tuskin mennään, koska pennut alkaa olla niin isoja, ja viimeeksikin kuuntelin että siellä oli jo jonkin verran rähinää).

Halti nykyään hyppää aika helposti sohvalle Nekun perässä.. Meillähän ei koirat saa olla luvatta sohvalla, lähinnä sen takia että kissoilla on paikka jossa olla rauhassa, ja olen todella surkea siivoamaan jos koirat tuovat hiekkaa yms mukana sohvalle, ja ainakin koirilla on omat luvalliset nukkumapaikat missä saavat olla varmasti rauhassa, eikä niitä häädetä pois niiltä ikinä. Noh, siis, vaikka itse en ehdi huomata koska Halti on sohvalla, niin Pyry the järjestyksenvalvoja tulee ilmoittamaan mulle heti siitä, kun jotain luvatonta tapahtuu. Varmaankin sen takia että häiriköi siellä sohvalla Nekkua.

Tässä on vielä yhdeltä illalta muutaman minuutin mittainen Pyryn ja Haltin leikkituokio, Pyry on leikeissään äänekäs (onneksi ei ole seinänaapureita) :D Pyryllä lisäksi pitää leikeissä jostain syystä olla aina lelu, jota se "puolustaa"..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti