perjantai 19. joulukuuta 2014

Torstain Porvoon agitreenit

Käytiin Loviisan Koirien agitreeneissä Porvoossa AvecAreenalla. Haltikin sai oman treenivuoron puolikkaansa.

Tällainen rata Pyryn kanssa:


Muuten meni hyvin, paitsi 4-esteen jälkeen kuvittelin voivani tehdä persjätön, mutta Pyryhän silloin meni A:lle. Paremmin onnistui siis valssi tuossa kohtaa. Kepit meni hienosti ja keinussa Pyry edelleen varoo jonkin verran. Uskallus paranee jos tehdään keinu useamman kerran.

10-putken jälkeen itse en katsonut koiraa, joten se meni aina sieltä 4-hypyn kautta, ja sitten vasta 11-esteelle. Korjauksella sain sitten Pyryn oikeaan suuntaan. Pyryllä oli tosi sairaan magee vauhti ja se irtoili vaikka mille väärille esteille :D Ja minä vaan kiljun JEEJEE, HYVÄ, MENEMENE!!

Harjoiteltiin vähän myös putkeen irtoamista, mutta menin sitten kerran tossa koko rataa tehdessä taas kutsumaan Pyryä kun Pyry oli menossa väärään putken päähän. Pitäisi vaan tälle ei-putkihakuiselle antaa aina mennä ihan mihin putken päähän on menossa, varsinkin aina kun itse ohjaan väärin. Se vaan tulee niin automaattisesti se kiljaisu kun menee väärää putkenpäätä kohti..

Ja Haltin kanssa harjoiteltiin putkea, ja pikkuhiljaa käänsin putken päätä kaarelle, että lopulta tuli putkesta, vaikka toista päätä ei näkynyt. Hienon reippaasti meni putkea läpi. Lisäksi tehtiin sitten lähettämistä esteen siivekkeiden välistä namialustalle, ja sitten myös itse liikuin molemmin puolin. Hirmu pätevä pikku pentu!

Ja lopuksi tietty leikittiin vinkupallolla ja vetolelulla, hyvin leikki.

Vähän jännitti kyllä uudet koirat hallissa, ja kyllä sitä haukkuakin löytyi. Tosin hyvin keskittyi myös minuun, ja pystyi hyvin lopettamaankin aina haukkumisen. Yhden labbiksen ympärille pääs haukkumaan ja mesoamaan, kun Halti oli vielä vapaana mulla, ja eräs fiksu oli tulossa jo koiransa kanssa treenaamaan.. olishan se kiva että odottaisivat että edellinen koira on kiinni ensin.....

Käytiin Porvoossakin vähän kävelemässä, ja oli siellä kyllä paljon ihmettelemistä Haltillekin.

Keskiviikkona käytiin kaupungilla lenkkeilemässä, ja tuli jopa yksi koira vastaan, molemmat omat koirani olivat aika nätisti, Pyry oli kyllä valmiustilassa. Aika paljon on Haltilla vielä harjoiteltavaa pyörien ja ihmisten ohittamisessa. Sen voin sanoa, että Halti on jo ihan PRO puiden ja tolppien kiertämisessä. Usein se aina joutuu puun/tolpan väärälle puolelle hihnassa, ja osaa ihan oma-aloitteisesti useimmiten tulla oikeaa kautta takaisin ja jatkaa matkaa, ja viimeistään silloin kun näytän käsimerkillä että kiertää tolpan/puun. On pätevä, ja aivokapasiteettiakin ilmeisesti siis löytyy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti