sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntaipuuhat

Tänään käytiin pitkästä aikaa Kotkan Kivan treeneissä. Viimeeksi ollaan käyty viime vuoden puolella. On ollut melkein joka viikko jotain muuta treeniä/näyttelyä/mätsäriä, niin ei vaan ole kerennyt. No nytkin oli viimeiset treenit sunnuntaisin, ja seuraavaksi alkaa keskiviikkoisin treenit. No enhän mä todennäköisesti niihinkään tuu kevään aikana pääsemään, koska tokotreenit Loviisan Koirissa jatkuu maanantaisin ja keskiviikkoisin huhtikuusta alkaen (ehkä puolen kuun paikkeilla).

Aluksi tehtiin pieni luoksepäästävyys, se meni ihan hienosti.

Seuraavaksi tehtiin maahanmenoa, Pyryn kanssa tehtiin sitä ihan perusasennosta, ja pyrin saamaan sitä mahdollisimman nopeaksi. Lisäksi tein häiriöllä sitä siten, että kävelin ympäri koiraa, koiran edessä, koiran takana, kävelin koira yli sekä tein hämäysliikkeitä, kuten nopeita kiihdytysliikkeitä jne, ja hyvin pysyi. Yhden kerran meinasi lähteä, mutta silloin ehdin aika kauan häiritsemään. Lisäksi tehtiin maahanmenoa pöydän päällä (Pyry ei meinannut mahtua pöydälle - ainakaan omasta mielestään), ja sitten maahanmenoa lumipenkalla.

Sitten treenien toisena osana tehtiin hyppyä, eli oli laitettu muuri ja kaksi hyppyä peräkkäin hypittäväksi. Monihan noissa treeneissä ei ole esteitä menneet, joten aika paljon muut harjoittelivat näitä esteitä. Mä tein Pyryn kanssa ensin ihan vaan tokalta esteeltä kutsumista, sitten seuraavan kerran siinä oli kouluttaja häiritsemässä Pyryä vieressä ja kolmannella kerralla tehtiin lähettämistä eteen suoraan kaikki kolme estettä. Se meni kyllä hienosti, vaikka tosi vähän ollaan viime aikoina sitä tehty. Lopuksi treenien päätyttyä treenasin Pyryn kanssa pöydälle menoa, ja ainakin tuolle pöydälle onnistui parhaiten istuminen, koska se oli sen verran pieni. Siitä tuli sopivasti toistoja, joten se ehkä muistuukin seuraavalla kerralla (jos siihen ei mene montaa kuukautta).

Vielä käytiin tänään Myrskylässä ja Pyry pääsi juoksemaan Vertin kanssa. Kyllä oli meno päällä noilla, ja riekkuivat ihan kunnolla. Yleensä kun käydään lauantaina päiväsaikaan, ja nyt mentiin sunnuntaina iltapäivällä, niin oli kuin eivät olisi nähneet toisiaan viikkoihin. Saivatpahan liikuntaa.

Pyrylle olen antanut Acanaa (koiran kuivaruokaa) nyt muutaman viikon, ja Pyry ei kyllä yhtään tykkää siitä, pitkin hampain syö sitä. Muutenkaan Pyryhän ei ole hirvittävän ahne. Päätin antaa vähän yhtä mätsärivoittoruokaa (Royal Canin maxi sterilised), niin se menee paljon paremmin. Annan nyt sitä tuon pussin verran, ja sitten testautin Pyryllä aikaisemmin Carniloven kanaa, ja Pyry vaikutti syövän sitä, ja seuraavaksi sitten annan sitä. Jos Pyry tykkää Carnilovesta, niin jatketaan sillä. Mielelläni kuitenkin pysyisin tuossa korkeaproteiinisessa ruoassa, kun se hyvin sopii Pyrylle muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti