sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntaiagilityt!

Tänään tehtiin kahta rataa (kun kerran oli aikaa kaksi tuntia).

Tässä ensimmäinen rata:


Tässä harjoittelin paljon irtoamista putkiin. Odotin kakkosesteen jälkeen, ja ohjasin kolmosesteelle käskyllä "putki", jolloin hienosti irtosi putkeen, vaikka olin hyvinkin kaukana. Vitosesteen takana odotin jälleen Pyryä ja lähetin siitä putkeen kuutosesteelle. A-esteelle meinattiin karata muutamaan otteeseen. Kepit meni ihan hyvin rytmillä, keskeltä meinasi jonkun kerran jäädä keppi välistä. Ysi esteeltä putkeen meni tosi näppärästi, tässä käytin selkeää vartaloapua, ja käänsin kroppaa oikealla kädellä. Vähän harjoiteltiin myös keinua siinä samalla ja välillä tehtiin vain muutamia summittaisia esteitä, jotta kiinnostus pysyi. A-estettä olis voinut Pyryn kanssa tehdä vaikka kuinka paljon. Ja kontaktitkin menivät hienosti, Pyry selkeästi muistaa A-esteellä vauhdissakin hidastaa alastullessa.

Ja tässä seuraava rata:


Tämä oli ihan kiva rata. Kolmosesteelle Pyry meinasi mennä suoraan kakkoselta, eikä millään olisi halunnut kiertää toista kautta. Sitten kun tajusin kakkosen jälkeen kiertää vähän kauempaa kolmosen taakse, niin sitten Pyry hiffasi ja meni hienosti. Pituus ja A-este menivät hyvin vauhdikkaasti. Putket meni hienosti ja aika hyvin ysin putkelle sain irtoamaan. Keinu oli nyt jostain syystä Pyryn mielestä mahtava, ja sitä se paukutti ihan kunnolla alas :) Pussikin meni ihan vanhasta muistista, vaikka sitä ei olla tehty pitkään aikaan.

Lisäksi Pyry kiersi kaikki hallissa olevat naiset ja kävi pusuttelemassa ja halittelemassa kaikkien kanssa.

Eilen käytiin Lahdessa Raksamessuilla, ja Pyry sai olla Myrskylässä Vertin luona hoidossa. Pääsivät hengailemaan myös koiratarhassa, jotta Pyry tottuisi vähän siihenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti