keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pyry tänään 2v.

Tänään Pyry täyttää 2v. Miten aika on mennyt näin nopeasti.

Tänään käytiin Pyryn suunnittelemalla reitillä, joka ei yllättäen ollutkaan kartanolle juoksuisen nartun luo (ilmeisesti juoksut on ohi), vaan Pernajan kirkonkylän risteykseen ja takaisin toista kautta. Ja aikaa meni vajaa pari tuntia. Lisäksi tietty Pyry pääsi heti töiden jälkeen ja lenkin jälkeen juoksemaan vapaana pihalla mielin määrin.

Synttärilahjaksi Pyry sai pari lelua ja kermaviiliä ja lämmitettyjä nakkeja, nam :)

Tässä muutamia synttärikuvia uuden lelun kanssa ja ilman:









Viime sunnuntaina käytiin vähän tokoilemassa. ja tein jonkin verran kuivaharjoitteluna liikkurin kanssa varsinkin seuraamista (ilman koiraa) vasempaan ja oikeaan. Jonkin verran töitä saa tehdä. Pyryn kanssa ollaan tehty tässä viime viikon aikana noutoesineen pitämistä sivulla, seuraamista noutoesineen kanssa ja vähän noutoa sivulle. Lisäksi ollaan tehty paljon takaosatreeniä ja peruutustreeniä, ja Pyry tällä hetkellä siirtyy tosi hienosti mun sivulla ihan mihin suuntaan vaan ja takapään käyttö on todella hyvää, en edes tiennyt kuinka hyvin Pyry taipuu.

Viime sunnuntaina Hallissa oli vielä edellisen tunnin agilityesteet paikoillaan, niin tehtiin pari rundia nopeasti agilityä ennen tokoilua. Kyllä meni vauhdilla (puomi, putki, hyppyeste, A). No onneksi taas kuukauden päästä päästään treenaamaan ihan tosissaan. Ja ens viikonloppuna on vielä agin omatoimitreenit, ja sinne pitäis keksiä jotain rataa, pari ajatusta radasta on jo.

Niin. Nyt vahvistui, että meillä jatkaa pari jatkoryhmää agilityssä ja sitten lisäksi Bean vetämä tavoitteellinen tekniikkaryhmä, jossa on rajoitettu osallistujamäärä (max. 5 kpl). Minäpä mahduin vielä siihen. Kuitenkin jatkan normijatkoryhmässä taas sitten syksyllä, joten pitäähän tällaiseen mahdollisuuteen tarttua, kun kerran tällainen järjestetään. Tekniikkaryhmässä harjoitellaan erityisesti ohjaustekniikkaa kolmosluokan ratoja osiin pätkien. Jokaisella kerralla on teemana 1-2 eri tekniikkaa. Tässä pitäis oppia ohjaustekniikoita jos missä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti