torstai 30. elokuuta 2012

Tokoa aamusta ja eilen jälkeä

Aamulla treenattiin ihan paikallaan sivulle tuloa ja maahan menoa. Ilman käsimerkkiä Pyry menee istumaan ja maahan vinoon. Mitä ihmettä?! No tätä sitten pitää alkaa harjoittelemaan varmaan viis kertaa käsimerkillä onnistuneesti, ja sitten vikalla kerralla ilman käsimerkkiä tai sitten  häivytetyllä käsimerkillä. Ja pitää alkaa kiinnittää huomiota miten pidän kättä ilman käsimerkkiä.

Pyry vähän paineistui, kun se meni väärin istumaan tai makaamaan, ja pyysin uudelleen. Kohta ei halunnut ollenkaan tehdä, ja oli epävarma että mitä halusin. Pidin taukoa ja söin, ja sitten uudelleen tehtiin todella helppoja ja selkeitä istumisia ja makaamisia selkein käsimerkein.

Mutta siis pitää alkaa tekemään merkkauksella noita, eli naksuttimella merkkaan kun tekee oikein, sillä on aikaisemmin ainakin tullut varmemmaksi noissa liikkeissä. Paha vaan että juuri löytämäni naksutin on vähän rikki. Ehkä pitää hankkia uusi.

Näitä juttuja olen alkanut hiomaan erikseen vielä, jotta mahdolliseen TOKO-kokeeseen, liikkeet tulee suoraan ja selkeästi, enkä enää palkitse hieman vinoon menneistä. Parhaimmillaan Pyry osaa mahtavasti, mutta pitää saada varmuutta liikkeisiin. Tota palkitsemattomuutta virheistä joutuu käyttämään vain harkitusti, koska montaa kertaa Pyryllä ei voi jättää palkitsematta, muuten jättää kokonaan tekemättä. Eli jos tekee väärin/vinosti, niin sitten tavoitteena on yhden kerran palkitsemattomuus ja toisella kerralla pitää tehdä siten, että Pyry varmasti onnistuu. Näin se oppii parhaiten.

Eilen oltiin jäljellä Kulloossa, siitä jälkipäiväkirjassa lisää. Ihan kivaa oli, ja oli kiva ryhmä. Yks labbisnarttu karkasi autosta, kun otin Pyryn mun autosta ulos, mutta aika lunkisti Pyry moikkasi sitä, ja sitten keskittyi muihin haisteluihin odottaessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti