sunnuntai 19. elokuuta 2012

Jälkeä

Perjantaina käytiin tekemässä ihmisjälki Porvoossa. Ihmisen hajun annoin Pyryn haistaa pussissa olevasta hajunlähteestä. Jälki meni ensin polkua pitkin ylös metsään ja sitten poikkesi polulta umpimetsään oikealle n. 70 metrin päästä ja jonkin matkaa oikealle. Eli yksi kulma. Ei ollut tuulinen päivä, ja oli aika aurinkoinen ja lämmintä. Jäljen alussa annoin haistaa hajulähdettä, ja sitten Pyry yleensä on heti haistanut jäljen ja lähtenyt kuin juna radalla. Mutta nyt piti ihmetellä eka lokinpoikasta, ja sitten siihen lähelle tuli perhe picnicille, ja niitä piti ihmetellä, ja sit Pyry alkoi kellimään nurmikolla ja vähän piti syödä puunoksaa. Sitten se katteli, että ei noi ihmiset tee mitään, ja sit se yhtäkkiä lähtikin jäljelle, ja sittenhän se meni koko jäljen vauhdilla, välillä pysähteli odottamaan että tuunko perässä, kun hidastan sen vauhtia (ei nyt voi alkaa juoksemaankaan perässä). Aika hyvin meni, ja oli kyllä hyvä jälki.

Eilen käytiin Myrskylässä ja sai Vertin kanssa leikkiä ja juosta iltalenkin sijaan.

Tänään mä sitten olin auttamassa Loviisassa toko-kokeessa ja otin pisteitä taululle ja autoin alku- ja loppujärjestelyissä. Kyllä oli kiva saada parempi käsitys tuosta kokeen kulusta, ja mitä muuttujia siellä on. Alkoi tuntua että ei se niin vaikea koe ole, ja tosiaankin ei ole mahdotonta osallistua siihen viimeistään ensi keväänä. Pitäisi vaan ottaa joku aikaisempi päämäärä, jotta saisi vähän tavoitetta ja motivaatiota treenaamiseen. Toki mennään ensin möllitokokisoihin, mutta katsotaan ehditäänkö mennä vielä tänä vuonna. Voisi ainakin käydä kokeilemassa. Tuolla tokokeessakin oli vaikka mitä häiriötä, oli (raviradalla) tallikissaa, hevosia, hevosen lantaa alueella ja sadekuuroja. Aika hyvin näistä huolimatta meni lähes kaikilla.

Ensi viikolla meillä on sitten ohjelmassa maanantaina Jästin kanssa treffaaminen Porvoossa, keskiviikkona on viikkoharjoitukset Heinlahdessa (istuminen, seuraaminen), torstaina on agitreenit, joihin pitää kyllä tosissaan treenata myös. Lauantaina on mun synttärikahvit ja sunnuntaina lähdetään ryhmikseen Luumäelle. Siellä oli tuomarivaihdos, ja uusi tuomari on Jaana Hartus, joka ilmeisesti tykkää ehkä vankemmista koirista. Joten saa nähdä miten menee!

Pitää ottaa nyt treenitavoitteeksi tokossa vähintään 1 kerta viikossa koko alo-kokeen liikkeet kerralla kotipihassa ja 1 kerran viikossa jossain muualla häiriössä. Lisäksi tietty normaalit muut treenit pikkujaksoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti