maanantai 4. joulukuuta 2017

Tiistain treenit

Treenasin Haltin ja Udon (lainakoira russeli) kanssa. 
Halti

Mielenkiintoinen rata taas. Halti sai suorittaa itsenäisesti keinun, kun menin 3-esteelle vastaanottamaan, jotta ehdin 4-esteen takaakiertoon. Joka kerta Halti kyllä otti kontaktin, mutta juoksusellasein ja vapautti itsensä. En alkanut sitä 2on2offia sitten treenaamaan, tosin siinähän tavoite onkin, että Halti osaa suorittaa keinun itsenäisesti ja pysähtymättä.

7-pituuden käännöksellä en oikein osannut rytmittää, ja käännöksestä tuli aina vähän laaja. Harjoiteltiin jonkin verran puomin itsenäistä suoritusta, kun jäin puomin vasemmalla puolella ennen putkea jo matkasta. Muutaman kerran siis kouluttaja laittoi palkan eteen, ja vikalla kerralla ilman palkkaa, ja hyvin meni. Poispäinkäännös 12-putkelle meni hyvin.

Jonkin verran jumpattiin 15-16-esteiden suorittamisessa, kun pituuden takia oli hirveän vähän tilaa, että olisi päässyt juoksemaan putken suuntaisesti ajoissa. Kerran muistaakseni persjättönä toimi hyvin, ja sitten Halti alkoi jossain vaiheessa väsyä, ja meni pituuden väärään suuntaan, ja jos tein valssin, niin sitten en ehtinyt 17-esteelle lähettämään. Vähän unohtui käskyttääkin eteen. Rimat oli varmaan 55 cm.

Udo

En uskaltanut jättää Udoa keinua suorittamaan itsenäisesti, joten aloitettiin muurista. 6-Kepeille lähettäminen ei meinannut onnistua, ja Udo meni aina vähän väärästä välistä tai väärälle puolelle. Tässä piti sitten itse vetää Udo kepeille, niin onnistui paremmin. Udolla ei ole niin itsenäiset kontaktit, mutta treenattiin eteen palkkaamalla ja mä jäin taakse. Ei kuitenkaan onnistunut sitten ilman palkkaa. Udon kanssa myös vaikein kohta oli 15-17-kohta, ja kyllä sai juosta, että jotenkuten ehti 17-esteelle. Udo on kyllä ihana treenikaveri, ja virtaa riitti.

Rimat 25 cm.

Pyryn kanssa tehtiin ulkona tokoliikkeitä. Vähän otti häiriötä uros-colliesta, mutta hyvähän tätä on taas treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti