keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Viime viikon tiistain agitreenit

On vähän myöhässä päivitykset...

Tää oli ihan kiva helpohko rata. Rimat 55 cm. Eniten mietin 2-3-esteiden ohjaus, etten ohjaa vahingossa puomille. Mutta hyvällä rytmityksellä ja peruskäännöksellä meni ihan tiukasti oikeaan suuntaan. 7-esteelle Halti lähti aika automaattisesti takaakiertoon. Hyvin ehdin 12-putken jälkeen persjättöön, kun vaan lähetin 10-esteelle ja lähdin juoksemaan ja luotin että Halti tulee kyllä oikean radan. 13-putken jälkeen olin jo sopivasti edellä, niin ei tullut mahdollisuutta yhteentörmäykseenkään.

Lisäksi erikseen harjoiteltiin Haltin kanssa kepeillä vähän taaksejäämistä, sekä oikealta puolelta ohjaamista, jonka jälkeen tein päällejuoksun ja puolenvaihdon + persjätön (suuntana siis keinu) ja hyvin se vaan osaa. 

Treenattiin myös puomilla sitä, että jään vähän taakse ja Haltin pitää suorittaa puomi loppuun asti. Ekalla kerralla tuli sivusta pois, mutta sen jälkeen palkkaamalla meni hyvin ja vauhdilla. Sivuetäisyyttähän saan ottaa vaikka kuinka paljon, mutta tuota taakse jättäytymistä täytyy harjoitella enemmän.

Lauantaina käytiin Lappalaiskoirien omatoimiagitreeneissä Espoossa ja treenattiin ihan vaan rataa, kauempaa takaakiertoa ja irtoamista. Ihan kivat treenit, en jaksanut enempää miettiä mitä kaikkea pitäisi muistaa treenata.. Rimat 50 cm. Pyryn kanssa tehtiin lopuksi ryhmätokojuttuja, ja Pyry oli kyllä niin onnessaan. Ei olla vuosiin tehty ryhmäpaikkamakuuta, mutta hyvin se meni pitkästä aikaa. Vähän Pyry kyllä hiljaisesti päästi ääntä, mutta kukaan muu ei sitä kuullut kuin minä. Ja tietty Halti ulvoi autossa, niin voi vaikuttaa asiaan..

Pyryllä oli viimeinen hermokipulääke keskiviikkona, ja nyt viikon ollut ilman. Sanoisin, että on ainakin pirteämpi, ja Halti ei ainakaan häiriköi Pyryä enää ollenkaan (on yrittänyt jonkin verran selkään yms kun Pyry on ollut väsyneempi, että välillä on kokoajan saanut olla kieltämässä). Aika paljon ovat leikkineet, ja nyt eilen tuli lunta, niin koirat ovat olleet aivan onnessaan, etenkin kun tänään lumi oli jo vähän kovaakin. Kovasti toivon että sen selkä alkaa olla parempi. O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti