maanantai 4. joulukuuta 2017

Sunnuntaina edustamassa

Käytiin Loviisassa Hurtta Huoleton-tapahtumassa Haltin kanssa edustamassa LSK:ta, ja pidettiin pieni agilitynäytös. Halti on niin ihana, kun se pystyy keskittymään vapaana tekemääna aksaa, vaikka siinä oli ympärillä paljonkin koiria. 

Tosin kun porukkaa ei oikein enää ollut, ja Halti pääsi leikkimään yhden tyttökoiran kanssa, mutta sen jälkeenhän se sekosi täysin. Se ihastui täysin tähän tyttökoiraan, ja ei pystynyt enää keskittymään mihinkään, ja vinkui vaan perään ja yritti lähteä etsimään sitä, vaikka tyttökoira oli jo lähtenyt. Ilmeisesti juoksut jossain vaiheessa (nuori narttu niin saattaa olla omistajalle huomaamattomat) tai sitten se vaan tuoksui niin hyvältä. Halti ei kyllä yleensä hullaannu nartuista tuolleen, muuten kuin tärppipäivinä.

Lopuksi käytiin porukan vähettyä myös Haltin kanssa kokeilemassa rally-rataa. Muuten meni hyvin, paitsi täyskäännös oli jotenkin hankala mulle. Hauskaa oli silti. Halti oli hurjan pätevä!


Pyryllä on enää pari päivää hermokipulääkettä jäljellä (2 viikon jakso). En osaa sanoa, että onko se paremmassa kunnossa vai ei. Välillä tuntuu että se on pirteämpi, ja nyt se on kyllä viime päivinä halunnut leikkiä enemmän Haltin kanssa. Karvat kuitenkin selän takaosasta on edelleen pystyssä, mitä sillä siis ei ollut ennen syksyä. Tämä vähän viittaisi siihen, että olisi edelleen jotain jumia/kipua. Todennäköisesti siis jonkun ajan päästä kipulääkkeen loppumisesta käydään hieronnassa, ja sitten katsotaan miltä näyttää. Pyryn kanssa ollaan tehty kuitenkin jotain tokotemppuja aina välillä ja tietty kotona kaikkea pulmapelejä yms.

Olen pikkuhiljaa oikeasti tutustunut rally-toko-sääntöihin, ja askeleen lähempänä lajin ymmärtämistä. Haltin kasvattaja järjestää nyt joulukuussa taas rally-tokopäivän, jonne myös Pyryn olen ilmoittanut. Joku päivä luen ne säännöt vielä loppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti