tiistai 5. toukokuuta 2015

Haltin alkeisagi 1. krt

Haltilla oli maanantaina ensimmäistä kertaa alkeisagilitya. Siis pentuagilityyn ilmoittauduttiin, mutta koska sinne ei muita ilmoittautunut, niin pentuagi ja alkeisagi yhdistettiin.

Ensimmäiseksi katsottiin ihan vain palkkausta. Miten koira palkkaantuu. Me käytettiin namialustaa, ja namitaskua, mitä saa vetää. Palloa en heitellyt kun kentän laidalla oli yksi aggressiivinen nuori uroskoira (joka ei tule enää kurssille), ja en halunnut ottaa riskiä että Halti lähtisi sen luo moikkaamaan, kun lähtee kiertoradalle pallon kanssa. Putken kanssa tehtiin lähetyksiä ja välillä hyppysiivekkeen kautta. Välillä itse palkkasin, ja välillä kouluttaja vetolelulla, jotta Halti vähän oppisi että joku muukin palkkaa.

Tokalla kerralla tehtiin hyppyestettä (ilman rimaa vielä) ja putkea. Lähetystä siis hyppyeste-putki-kombilla tai putki-hyppyeste. Oli hyvän lyhyet treenit, ja vaikka paljoa ei tehty, niin Halti oli loppuillan ihan kierroksilla, härkki Pyryä, härkki meitä, jahtasi kissoja, murisi ja juoksi meidän perässä lelu suussa, ja yhdessäkin vaiheessa vaan räksytti sohvalla seisoen, kun kävin katsomassa mitä se oikein tekee. Illan ja yön se sitten nukkui todella sikeästi kun rauhoittui.

Ensi kerralla pitäisi olla kontaktit aiheena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti