sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pientä tokoilua

Oon vähän petrannut ja ollaan jotain pientä tokoilua tehty viikollakin aina jossain välissä. Varsinkin nyt kun on valosampaa, niin voidaan treenailla tossa pihallakin jotain. Tarkoituksena on kuitenkin pitää tokosta taukoa, ja miettiä jossain vaiheessa rauhassa uusia tuulia.

Käytiin kuitenkin keskiviikkona ryhmätreeneissä. Alussa tehtiin paikkamakuu, ja kävin lyhyen aikaa piilossa sen aikana. Jopa suunnitellusti tehtiin lyhyitä seuraamisia, parisen kertaa AVO-jäävät, AVO-hyppyä tehtiin kokonaisena, tosin pienen käsimerkin näytin edelleen takaisin hypätessä (Pyry hyppää edelleen vähän vinoon ja siitä on vähän vaikeampi hypätä takaisin, vaikka se onnistuu kyllä).

Pyryllä meni aikaa että pystyi alkaa keskittymään kun oli uusia koiria kentällä. Kyllä se nätisti piti kontaktia seuraamisissa, mutta piti aina vilkaista johonkin suuntaan väleissä. Ei kuitenkaan hirveämmin muuta tehty.

Kaukoissa on edelleen ongelmana se ääntely. Jos ei muuta, niin pieni inahdus kuuluu aina vaihtaessa. Jopa täällä kotona. En oikein osaa saada oikeaa virettä tuohon. Tänään metsälenkillä tehtiin kerran yksi istumaannousu, ja ei vinkunut. Vähän ajan kuluttua uudelleen, mutta tällä kertaa vinkui. Hankalaa..

Kotona olen miettinyt kovasti luoksetulon pysäytystä, ja siinä on edelleen mietinnässä ja kokeilussa mihin tapaan päädytään, Pyry kun meinaa jäädä jumittamaan, vaikka tekis 9 läpijuoksua ja yhden pysäytyksen... ei se mitään aikaa on vaikka vuosia :D 

Noutoa ollaan tehty todella vähän, mutta vähän kuitenkin. Pyry vähän kiertää palauttaessaan kapulaa, ja pitäisi saada se suorempaa tuomaan. Olen parisen kertaa tehnyt testiksi sitä, että lähden juoksemaan lelun kanssa pois päin, että saan suoremman ja nopeamman takaisin tulon (tällä hetkellä ravaa takaisin). Kapulalle Pyry menee ihan kivalla laukalla ja ottaa sen hyvin suuhun. Viime viikkoina Pyry tosin on kovasti halunnut kanniskella mun talvihanskoja ympäriinsä. Lenkillä saattaa ottaa hanskan, ja kantaa sitä puolisenkin kilometriä ihan vaan huvikseen.

Ollaan tehty nyt myös paljon kontaktitreeniä kotona pihalla kun on ollut suht. kuivaa. Lähes joka päivä muutama "puomi" ja muutama "keinu". Katsotaan taas huomenna miten tää meidän minitreeni on vaikuttanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti