sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Myrskylän Match Show BIS-2!!

Tänään käytiin ah niin kauniina sateisena päivänä Myrskylän Kiparkatissa mätsärissä. Siis satoi koko ajan! Sitten vielä meidän kehä oli viimeisenä, kun ennen meitä oli isojen pikkupennut, vähän isommat pennut ja vielä isot nartut. Pyryn mielestä oli ihan tylsää kun vaan odoteltiin. Käytiinhän me välillä kävelemässä ja välillä leikittiin pallolla ja pyrin pitämään Pyryn kanssa hauskaa ja harjoiteltiin kehän ulkopuolella seisomista jne. Välillä käytiin katoksen alla, jossa oli myös makkaranpaistajia ja muita myyjiä (ja ilmoittautuminen yms.). Siellä Pyry sai anovalla katseellaan sulatettua makkaranpaistajamiehen sydämen, ja sai hältä makkaraa useampaan otteeseen! Se oli varmaan mätsärin huippukohta Pyrylle. Muutenkin Pyry oli tosi rentona koko tapahtuman ajan ja oli todella mallikelpoinen porokoira.

Sitten meidän vuorolla kun kehäsihteeri huuteli että "Pyry tänne" niin Pyryhän meni, ja kovaa. Antoi katsoa hampaat, mutta vähän meinasi vastustella, ja liikkui ja käyttäytyi hienosti. Tuntuu että sadepäivä tuo parhaat puolet Pyrystä esiin, kun silloin ei enää viitsi haistella maatakaan.

Saatiin ihan kirjallinen arvostelu: "Wau mikä purukalusto :) Kauniit suorat liikkeet, letkeä meno, kaunis katse, tasapainoisen oloinen koira, energiatehokasta menoa, nätit kulmaukset. Kun laittaa silmät kiinni ja ajattelee koiraa, tulee Pyry mieleen". Aika hauska arvostelu :)

Oltiinkin sitten isojen urosten paras eli ykkönen, ja jouduttiin BIS-kehään ja BIS-kehässä tultiin toiseksi! Ja saatiin vaikka mitä sälää palkinnoksi!. Pyry BIS-kehässäkin meni hienosti, ainoastaan edessä menevän testosteronipesä Huskyuroksen uhotessa Pyry joutui vastaamaan, mutta lopetti heti kieltäessä :) Meistä otettiin kuviakin, joten näkee löytyykö niitä jostain myöhemmin :) Tässä kuva!



Tässä kuitenkin mun ottama kuva Pyrystä, nyt se Pyry alkaa itse ansaitsemaan ruokansa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti