tiistai 7. elokuuta 2018

Agitreenit

Pitkästä aikaa agitreeneistä postaus, ja siis oikeestaan pitkästä aikaa agitreeneissä. Sunnuntaina käytiin Strömforsin hallilla tekemässä jotain pientä ja tässä muutaman helleviikon aikana ollaan tehty jotain pientä illalla pihalla tai käyty Strömforsin hallilla (2 kertaa) kun siellä on ihanan viileetä.

Tänään käytiin sitten ihan viikkotreeneissä, ja päätin harjoitella keskittymistä taas, ja siis heti ekana nollarata.. no, ei ihan mennyt suunnitellusti, Halti säkenöi riemua ja vauhtia, ja irtoili vähän joka suuntaan aluksi muutaman ylimääräisen esteen, vähän yllättäviäkin. Rimat 50 cm.



Tokalla yrityksellä sain tehtyäkin muistaakseni sen nollan, ja sitten tauon jälkeen suurimmat energiat purkaneena toisen nollan.

Ekalla kerralla kokeilin ihan vaan juosta puomin oikealta puolelta, mutta siinä Halti sitten irtosi turhan hyvin 12-putkeen suoraan 4 esteeltä. Tai kyllä se joka kerta vilkaisi mua ja sit sinkosi välittämättä mun kutsuista tai ohjauksista. Tokalla kerralla ja lopuksi tehtiinkin siten, että jätin Haltin lähtöön ja menin puomin toiselle puolelle vastaanottamaan. Tää toimi erittäin hyvin.

Normitreenin lisäksi treenattiin erikseen puomin ja keinun nopeaa suorittamista ja kepit palkalla.

Muistimpa pyytää kaveria kuvaamaan kerrankin, tää on viimeisestä vedosta, eli kun suurin energia oli purettu.



Pyryn kanssa tehtiin tokoliikkeitä, Pyry kun nyt ei ole kesällä treeniryhmässä, mutta autossa matkustaa mukana kuitenkin. Se meni ihan sekaisin Rambosta, leikatusta staffista jälleen, ja oli ihan hormonihöyryissä (ihanan tuoksuinen). En tiedä sitten menikö kaikki muutkin urokset vai oliko siellä ollut joku juoksuinen narttu, koska kaikki urokset Haltia lukuunottamatta jäivät jumittamaan hajuihin treenikentälle. Ei tullut sitten enää muiden treeneistä mitään. Halti nuohosi vähän hajuja kadun varrella Pyryn mukana kyllä.

Kuvia treenien jälkeen, Pyry on AINA niin valokuvauksellinen....



Sit jännitetään kuin lämmin tulee perjantaina, uskaltaako sitä lähteä iltakisoihin vai ei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti