tiistai 20. joulukuuta 2016

Agitreenit; pakkovalssi

Onko kaikki joululahjat ostettu? No ei, kun on käyty vaan treenailemassa, niin kuin tänäänkin. Saisinkohan huomenna aikaiseksi.....

Strömforsissa käytiin treenaamassa pakkovalssia, jaoin treenin Pyryn ja Haltin kanssa puoliksi.

Oli tarkoitus tehdä pakkovalssi esteelle 2, 4, 6 ja 10. 

2-esteen pakkovalssin tarvetta en ymmärtänyt, kun koira näkee suoraan hypyn, ja pystyy hyppäämään sen suht suorassa linjassa putkeen nähden. Mutta treenattiin sitä Haltin kanssa ihan vaan treenin vuoksi. Suurin ongelma mulla näytti olevan pakkovalsseissa taas se rynniminen, eli en malta odottaa, vaan lähden liikkeelle liian aikaiseen (HAH, ja sitten muuten onkin ongelmana liikkeellelähdöt). Saatiin hyviä onnistumisia joka kohdassa, ja lähestulkoon muistin jonkun kerran tehdä pakkovalssin 6-putkelle. Ekalla kerralla 5-esteen jälkeen Halti lähti kiertämään takakautta putkea, eli multa tuli ilmeisesti yksi ylimääräinen askel siihen suuntaan, ja sitten Halti irtosi siitä. Sitten kun tajusin mennä 5-esteelle asti hakemaan siivekkeen kohdalta 6-esteelle pakkovalssiin, niin sain tiukan käännöksen 5-esteellekin. Rimat taisi olla 55 cm.

Pyryn kanssa rimat 45 cm (ei mitenkään tarkoituksenmukaisesti). Pyry alkoi jonkin verran haistelemaan nurmea, joten päätin lähteä sen kanssa samaa matkaa 1-esteeltä pienellä etumatkalla, ohjasin vaan ihan suoraan 2-esteen ilman pakkovalsseja. 4-esteelle kuljetin putkelta, mikä toimi hyvin, kun liike pysyi kokoajan (Haltin kanssa kävin vastaanottamassa). Muuten Pyryn kanssa meni kuin vettä vaan, ja seuraavat kerrat tein kyllä 4-esteelle sujuvamman saksalaisen, mutta pyrin tekemään kuitenkin aina 6-esteelle pakkovalssin. Erikseen treenattiin puomin juoksaria, potkaisemalla palkan eteen puomin vierestä, toki otettiin vähän vauhtia muutamaa estettä aiemmin. Hyvin meni, mutta pitäisi saada tehtyä enemmän toistoja ja useamman kerran viikossa, että tapahtuisi edistystä. Loppukin meni hyvin, kokeiltiin pakkovalssia molemmin puolin, ja saksalaisenkin tein vahingossa, kun ajatukset oli muualla. Mut ei se mitään, Pyryllä oli kivaa ja niin oli mullakin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti