tiistai 21. heinäkuuta 2015

Haltin ja Heksun kanssa Porvoossa

Käytiin viime torstaina Haltin kasvattajan sekä tietty sisarusten Haltin ja Heksun kanssa Porvoossa pyörimässä. Käytiin koirapuistossa, joka vaikutti vievän kaiken mielenkiinnon hajuineen ja kaikkineen, kun pennut eivät meinanneet muistaa riehuakaan. Lisäksi Haltin siskosta oli tullut tyttö, ja Halti ei ymmärtänyt ollenkaan tällaista muutosta.

Heksu-sisko


Miten mun siskosta on tullut tyttö?

Oma pieni kippurahäntäni
sukuvika.. kippurahännät


Halti on sentään vähän korkeampi siskoaanSitten lähdettiin kaupunkikävelylle jokirantaan, käytiin istuskelemassa koiraystävällisellä terassilla, pennut huomasivat joka ikisen naakan, käytiin Faunattaressa, käveltiin ihmisjoukossa keskellä kaupunkia, ja takaisin autoille. Lisäksi käytiin Dog&Catissa ostoksilla, Pyrylle ostin ohjatun noudon kapulat viimeinkin ja Haltille uuden frisbeen.

Oli kiva päivä, ja kiva kun Halti sai oman ikäistä seuraa, varsinkin kun Pyry ei oikein viime viikolla halunnut leikkiä (hormonit hyrräsivät).

Voisi kuvitella että pentu olisi ollut väsynyt kun tultiin kotiin, mutta riehuariehua piti sitten kotona. Seuraavana päivänä oltiinkin reissussa päälle 12 tuntia, kun käytiin sukuloimassa Padasjoella. Kun tultiin sieltä kotiin, niin taas jaksoi riehua, kun Pyry halusi vaan sisälle nukkumaan.

Pyry muutenkin on ollut aika veto pois, en tiedä vaikuttaako enemmän tuo Tardak, vai onko ero niin suuri Haltin seurassa, mutta Pyry ei mielellään lähtisi lenkeillekään, sille riittäisi lyhyet 20 minuutin lenkit mainiosti. Onhan se muutenkin kesällä aika lahna, ja syksyllä ilmojen viiletessä on ollut aika yllätys kun se onkin yhtäkkiä koko ajan "kierroksilla" ja vaatimassa tekemistä.

Tardakin vaikutus on alkanut hiipumaan, enää Pyry ei liehittele Haltia, ja uskaltaa sentään jättää ne kahdestaan kotiinkin. Ei tosiaan viime viikolla juurikaan uskaltanut jättää niitä kahdestaan, kun Pyry meni niin hormonihuuruissa, että yritti kokoajan vikitellä Haltia. Vähän apaattiselta Pyry on tuntunut. Paitsi nyt tällä viikolla Pyry on alkanut taas leikkimään Haltin kanssa päivittäin, niin Haltillakin on enemmän leikkiseuraa.

1 kommentti:

  1. Kiva blogi :) Sinut on haastettu :) http://www.oivapoika.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards.html

    VastaaPoista