sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ja illan tokot

Ja tänään illalla käytiin lisäksi tokoilemassa Porvoossa, ja kyllä vähän näytti vaikuttavan viikonloput riennot Pyryssä, ei oikein aina seuraamisessa pystynyt keskittymään, ja jos joku juoksi vaikka noutokapulan perään, niin sitä piti ihmetellä. Hyvin tosin näyttää "valmis"-sana jo toimivan Pyryllä, ja katse siirtyy aina sillä minuun. Lisäksi pitäisi alkaa käyttää sitä "tottikseen" tai vastaavaa sanaa, ja riehuttaa Pyryä, että sais sen ehkä jo sanalla parempaan vireeseen.

Tehtiin paikallaanmakuu 3 minuuttia, Pyry vähän piti päätä maassaan, ja haisteli maata (väsymys). Tehtiin jonkin verran seuraamista, ja täyskäännöksiä. Käännöksissä meinasi välillä unohtua kokonaan mesestä, mutta välillä meni nätisti jopa se oikealle kääntyminen. Sitä pitää kuitenkin treenata. Harjoiteltiin myös palkkaamista eri aikoina. Palkkasin joko heti, tai sitten liikkeen päätyttyä vasta sen jälkeen kun oltiin siirrytty toisen liikkeen suorittamispaikkaan. Ja pyrin palkkaamaan myös rapsuttamalla. Harjoiteltiin myös kontaktin pitämistä, ja liikkeiden lopussa perusasennon pitämistä vähän pidempään. Huomasin, että jäävistä seisomisessa Pyry istuu vähän vinoon mun viereeni. Ja estehyppy tehtiin kaksi kertaa vähän korkeammalla esteellä. Ekalla kerralla annoin käsiavun, ja tokalla kerralla en ollenkaan. Ja hienosti meni ja pysähtyi. Tokalla kerralla istui ihan suoraankin. Pitäisköhän vaikka tulla seisomaan vähän edemmäs, että se ei pääse kääntymään mua kohti istuessaan.... No sitä treenataan ettei kierry mun eteen ollenkaan.

Ja tavoitteena on treenata nyt myös sivulletuloa edestä enemmän, sekä eteentulemista noutoa ajatellen. Hei, ja luoksetulo oli tosi hieno!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti