sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Match Show Orimattilassa, SIN 2!

Tänään sitten lähdettiin Orimattilaan mätsäriin. Eilinen kun Pyryllä meni nukkuessa, niin energiaa oli täksi päiväksi paljon varastossa.

Mätsärin sisähalli oli aika tupaten täynnä kun sinne saavuttiin, ja saatiin aika pitkään jonottaa ahtaasti ilmoittautumiseen. Pyryä sain pitää osan ajasta pannasta kiinni, koska siitä läheltä liikkui niin paljon porukkaa, ja ei niitä kaikkia sovi käydä moikkaamassa. Välillä pidin käskyn alla, tai teetin jotain sivullemenotemppuja, mutta koska sitä ei voi ihan kokoajan tehdä, niin oli sitten pidettävä paremmin kiinni. Jonotuksen loppupäässä Pyry vähän riemastui meidän takana olleelle pomppivalle australianpaimenkoiraurokselle, ja siitä tulikin aika nopea, mutta tulinen räjähdys molemmin puolin. Mutta toisiinsa kiinni eivät päässeet, joten kaikki hyvin. Ja Pyry unohti heti senkin eikä jäänyt kyräilemään.

Oltiin numerolla 62, eli isoja koiria oli aika määrä. Siinä odotellessa syötiin makkaraa ja käytiin pari kertaa ulkona. Ehdin kuvaamaan Suskia veteraani-Hipun kanssa, ja kun he saivat veteraanien kolmannen sijan, niin lähdettiin ihan reilulla lenkillä käymään. Ja kun tultiin takaisin niin aikaa oli vielä aika tuhottomasti ja käytiin ostoksilla buffetissa ja viihdytin Pyryä. Kohokohta oli kyllä se makkaran syönti.

Lopulta päästiin kehäänkin, ja ekalla kerralla kontakti oli hieno ja Pyry antoi hienosti tuomarin käsitellä. Ravatessa pää oli turhan paljon maassa hajuissa. Joten sininen tuli. Sitten sinisten kehässä Pyry olikin oikein mallikelpoisesti, joten oltiinkin sinisten kakkonen! Ja niiiin suuresta koiramäärästä, että aika kiva. En olisi kyllä uskonut. Ja muutenkaan en olisi uskonut saavani Pyryyn niin hyvää kontaktia kuin tänään oli, koska oli niin ahdasta, että jouduin kokoajan pitämään Pyryä käskyn alla ja rajoittamaan Pyryä, ja kieltämään jonkin verran menemästä erään NIIIN IHANAN nartun luo. Mutta hienosti meni ja tuntuu että Pyryn pentuajan pehmeys on väistymässä, ja Pyry kestää enemmän palautetta. Ja keskittymiskyky on aika hyvä vieraassa koiraseurassa, ja keskellä haukkuvia ja mesoavia koiria. Aika hienoa!

Tässä vähän kuvia:






Palkinnoksi saatiin ruusuke ja koirannamipussi. Orimattilan reissun jälkeen Pyry pääsi kunnolla leikkimään Vertin kanssa, niin sai energiaa purettua paremmin. Nyt on aika rauhallinen koira täällä kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti