torstai 10. tammikuuta 2013

Eipä ihmeempää..

Eilen oli tylsää, joten tein tämmöisen:


Onhan se Pyry tuostakin vielä rotevoitunut, onhan tuon 18 kk kuvan ottamisesta jo 5 kuukautta. Kaikkein suurin ero on tietty korvien suhteellinen koko verrattuna muuhun kroppaan. Sitten maaliskuussa pitääkin ottaa 2v. kuva ja tehdä 1v. ja 2v. kuvista tällainen versio.

Käytiin tällä viikolla Loviisassa hihnalenkillä, ja tällä kertaa oli koko lenkin täysin pitkällä löysällä hihnalla. Paljon jopa tuli koiria ohitse, ja menin sen verran kauempaa, että tuli vain positiivia kokemuksia. Pitäis aina muistaa, että oikeesti ei tarvitse ohittaa ihan metrin päästä. Viimeiseksi tulikin sitten kultutyttö Ninja vastaan, ja pääsivät vähän hihnassa leikkimään. Lopulta tein vielä siinä S-marketin pihassa ja kävelyväylällä tokotreeniä pienoisessa häiriössä. Kyllä siinäkin on treenattavaa, koska aina joka välissä Pyryn piti olla katsomassa että mitä ympärillä tapahtuu. Hyvin tosin teki, kun siihen sai sen yhteyden. Eli, tästä lähtien sitten joka kaupunkilenkin ohessa tehdään jossain vilkkaassa paikassa tokotreeniä.

Tänään treenattiin vähän kääntymisiä vasempaan ja oikeaan, ja sitä pitäisi treenata kyllä vielä enemmän, että ne tapahtuisi nopeammin. Vähän noutoakin pitäisi treenata. Nyt ollaan treenattu dummylla, ja jossain vaiheessa pitäis hankkia se kapula, ja miettiä se oikea koko..

Lauantaina käydäänkin Askolassa moikkaamassa Jästiä ja sitten sen jälkeen mennään agilitytreeneihin illalla. Vähän taas meinaa agikärpänen purra, kun katselen muiden videoita.. mutta sen saa sitten nähdä miten edetään luustokuvausten jälkeen. Kyllä potuttaa jos Pyryllä on huonot kyynärät ja lonkat. Varsinkin ton agilityn suhteen..

Kahden viikon päästä on sitten ne luustokuvaukset, ja kyllä JÄNNITTÄÄÄÄÄÄ!!

Ja lisäystä.. treenattiin tässä illalla noutoa, ja nyt meni aika hyvin. Tein dummy suussa perusasentoa, seuraamista ja taas perusasentoa. Aika hyvin (varsinkin kun yhdessä vaiheessa pitäminen ja istuminen oli vaikein juttu maailmassa). Lisäksi tehtiin ihan noutoa sivulle, että Pyry eri käskyllä haki ja toisella käskyllä tuli lelu suussa sivulle. Tässä tarvii melkeinpä vaan naksutinta, koska Pyry ei mee sekaisin mun ohjeissa silloin ja hiffaa nopeammin. Nyt en vaan ole osannut päättää, että haluanko että se tulee eteen kapula suussa, vai sivulle. Alan taipua eteentulemisen kannalle. Ajatellen siis noutoa muissa yhteyksissä, niin eteentuleminen voisi olla kätevämpää. Ja sivulta kapulan ottaminen voi olla itselle hankalampaa. Jep. Päätetty sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti