tiistai 16. lokakuuta 2018

Agitreenejä

Lauantaina käytiin lappalaiskoirien omatoimitreeneissä, ja Pyry pääsi erityisesti juoksemaan rataa toisen treenaajan kanssa. Pyry oli ihan onnessaan kun joku vieras palkkaa sitä. Pienet on koiran ilot. Rimat oli Pyryllä 50 cm. Pyry sai vähän siedätystä taas pieniin lapsiinkin, tosin ne eivät olleet meidän treenivuorolla hallissa.

Haltin kanssa A-esteen suoritus mun muistaakseni ei mennyt ihan kovin hyvin, mutta lapsihäiriössä ei ollut ongelmaa, kun ei se edes oikein huomannut niitä. Tehtiin kivaa suoraa rataa, ja Haltilla oli rimat 45-50 cm. Treenattiin keppien puolenvaihtoja myös.

Tiistain treeniryhmässä oli kiva rata, jossa opittiin taas uutta Haltin kanssa. Nimittäin päästiin tekemään backlappia radalla. Tää on ollut sellainen ohjaus mikä olisi monella kisaradalla ollut kiva osata tehdä, mutta ei ole tullut missään vaiheessa treenattua tai edes muistettua tän ohjauksen olemassaoloa.  Nyt olikin sopiva kohta, johon tää sopi ja lähettiin ihan alkeisharjoittelusta, eli palkka tuli jo oikeaan suuntaan kääntymisessä ja sitten aina kauempaa. Halti tajusi tän heti, ja tehtiin se sitten heti jo radalla suht. onnistuneesti. Tätä nyt vaan pitää muistaa harjoitella. Kepeillä sai kyllä olla tosi tarkkana molempiin suuntiin, kun puomi oli ihan siinä vieressä, ja kyllä Halti sinne vaan oli kokoajan menossa. Rimat Haltilla oli ekalla kierroksella 45-50 cm ja tokalla 50 cm.

Tokalla kierroksella Halti tapasi viehättävän shelttinarttupennun, ja sillähän meni vähän pasmat sekaisin, ja huomasi kyllä tekemisessä, tässä video. 



Tokalla yrityksellä saatiin keskittyminen vähän takaisin, mutta huomasi, että suurimmat höyryt oli jo päästetty ekalla kierroksella, ja alkoi väsymys hiipiä.



Hävitin treeneissä jonnekin lotuspallon, joten Pyryn kanssa tehtiin namialustan kanssa, ja Pyry oli oikein innoissaan sen kanssa ja vauhtia oli. Huomaa kuitenkin, että taukoa on ollut, koska se väsyi kyllä sitten kun oli jonkun aikaa juossut edes takaisin täysillä. Pyryllä rimat oli 50 cm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti