keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Tiistain viikkotreenit

Pyry jäi sattuneesta syystä kotiin ja kävi lyhyemmällä (40 min) lenkillä, ja Haltin kanssa agitreenit.


Rimat 50-55 cm.

Rata oli taas virkistävän lyhyt, eli ei ollut pitkää opettelemista, kunhan vaan keskittyi kohtaan 4-8.

Oli muuten vaikea kohta, lähinnä jos halusi lähettää 6-putkeen ja ehtiä ennen 7-putkea tehdä persjätön, jotta ehtisi 8-esteelle työntämään uloimman siivekkeen takaakiertoon... Onnistuin kyllä useamman kerran, mutta omaa luottoa putkeen 6 lähettämiseen ja täysillä juoksemiseen sen jälkeen, oli vaikea saada. Lopulta saatiin ihan hienolta näyttävä ohjauskin. 

Oikeastaan harjoiteltiin sitten lopulta putki-puomi-erottelua, ja kuunteluharjoitusta, että oliko se "puomi-kii" vai "putkeen". Hyvin alkoi kuuntelemaan, ja sen jälkeen putkeen lähettämisen jälkeen ei ollut tiukkaakaan ehtiä persjättöön ennen 7-estettä. Ihan kiva treeni, ja tällaista pitäisi kyllä harjoitella enemmän. Tekipä Halti hienot leieröinnit kun ekaa kertaa kokeiltiin koko ratana, ja mä lähdin juoksemaan 2-esteeltä puomin oikeaa puolta, ja Halti hakikin esteet 9-11....

Lauantaina pitäisi olla sitten Sysiväikeen agipäivä, johon olin ilmoittanut myös Pyryn, mutta se saa nyt jäädä pois siitä (vaikka mukaan kuitenkin tulee), ja sunnuntaina Kotkassa on Sagin mittaustilaisuus johon Pyryn kanssa mennään (+ on isänpäivä). Katsotaan sen jälkeen mitä Pyryn mittaustulokseksi tulee, että koenko tarpeelliseksi mitata Haltin uudelleen.

Perjantaina Halti pääsee ehkä moikkaamaan Loviisaan tullutta uutta 11vk ikäistä porokoiranpentua. Toivottavasti siitä saisi hyvän leikkikaverin, Halti kyllä selkeästi tarvitsisi sitä, kun Pyry ei oikein ole kiinnostunut nyt niin paljoa. Tosin kyllähän ne tänäkin aamuna leikki jonkin verran ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti