tiistai 14. lokakuuta 2014

Agitreenit; sylikäännös

Eilen oli agitreenit, aiheena aina niin tuskainen sylikäännös. Ongelmana on se, että sylikäännöksessä Pyry joutuu tulemaan mua kohti ja lisäksi oma liike on siinä aina niin minimaalinen. No, tällä kertaa nämä ei haitanneet ollenkaan, koska Pyryllä oli niin kova vauhti, että se ei ehtinyt edes huomaamaan näitä seikkoja.

Tässä rata. Huokaisin rataantutustumisessa muutamaan kertaan, kun luvassa oli sylikäännöstä ja vaikka kuinka monta takaakiertoa, ja varsinkin tuo 14-16- vääntö vaikutti siltä, ettei ikinä saada Pyryn kanssa sitä sylkkärillä kunnialla läpi. Kun mun liike on tuossa niin minimaalinen.Ensimmäinen sylikäännös tehtiin 3-esteeltä A-esteelle ja toinen sylikäännös 14-esteeltä 15-esteelle. Ekalla yrittämällä 3-esteellä Pyry kiersikin oikealta puolelta takaisin esteen taakse, ja A-lle. Kyllä se näinkin käy. Tokalla kerralla taisi onnistua koko rata kerralla. Takaakierrot meni tosi hienosti, ja sain lähetettyä Pyryn takaakiertoon, ja itse pystyin jatkamaan matkaa jo seuraavalle esteelle. Multa kysyttiin tauolla, että onko se jotain mitä Pyry vain osaa, vai onko se jotenkin opetettu Pyrylle. Nojoo, taitaa olla opetettua.

Pyryllä oli tosi kova vauhti, ja tämä on syy miksi kaikki ohjaukset onnistui, ja rata meni tosi pätevästi, jopa se 14-16-sylkkäri-sylkkäri-takaavienti onnistui ainakin kerran hyvin. Sitten kun piti tehdä uudelleen, niin Pyry alkoi heti jo ennakoimaan kun se tiesi mitä on tulossa, ja lisäksi itse jarrutin muutaman kerran 14-esteelle liian aikaisin, niin Pyry just ja just hyppäsi esteen, mutta ehti hidastaa liikaa. Kepit meni joka kerta hyvin, ja se kerta kun heitin eteen namit, niin vauhti nopeni aika dramaattisesti. Ei vaan voinut laittaa namialustaa keppien jälkeen, kun en usko että sylkkäri ennen keppejä olisi onnistunut.

Tokalla treenikerralla tehtiin vauhtisuoraa 55-60 cm rimakorkeuksilla. Muutamat rimat laitettiin siis 60cm-rimakorkeuteen, jotta ei ihan yllätyksenä tule, jos sunnuntain kisoissa onkin korkeammat rimat. Pyryhän hyppää nekin ihan hyvin, mutta treenataan kuitenkin aika vähän korkeammilla rimoilla.

Koska mulla ei ole ole mitään aiheeseen liittyviä kuvia, niin tässä on kuva Pyrystä ja Kasperista vierashuoneen sängyllä yhdessä nukkumassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti