torstai 19. joulukuuta 2013

Joulutaukoilua

Yritin tuossa aikaisemmin jo laittaa blogikirjoituksen, mutta se sitten kaatui siihen, että en saanut kuvia ladattua. Noh, ei ole nyttenkään kuvia, laitetaan sitten kun onnistuu.

Tiistaina käytiin sen silmän pigmenttipisteen vuoksi kontrollikäynnillä. Muuten piste on pysynyt samana, paitsi väri tummentunut ja toisessa silmässä oli myös jokin piste. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että kun Pyry on harrastuskoirakin vielä, niin ei ainakaan silmää kannata varmuuden vuoksi poistaa (en ollut ajatellutkaan), vaan antaa luonnon hoitaa hommansa jos hoitaa, ja murehditaan sitä silmää, jos siihen sitten tulee muutosta. Sovittiin, että kontrollissa käydään 6 kuukauden päästä seuraavan kerran.

Olipa aika hyvä että se viimeisin toko-koe oli jo pari viikkoa sitten. Jo silloin Pyry reagoi vähän terävästi muihin uroksiin, todella herkästi, ei tarvinnut edes provosointia.

Noh, meillä on siis myös aivan rajanaapurin labbisnartulla juoksut, joten pari viikkoa on ollut sellaista vinkumista, kissojen vikittelyä, ulos ulisemista. Joka välissä pitäisi lähteä lenkille. Viime viikonloppuna Myrskylässäkin Vertin kanssa painiessa meinasi meno mennä turhan intensiiviseksi, että jouduttiin pariin kertaan keskeyttämään, kun Pyry meni vähän kierroksilla ja Vertti alkoi ahdistumaan. Pyry ei tässä viikkoon ole syönytkään oikeastaan ruokiansa.

Mutta eilisestä lähtien on ruoka alkanut maistumaan, ja varmaankin juoksutkin alkaa olla tältä erää ohi :) Huoh!

Muuten ollaan pidetty vaan taukoa, eikä oikeastaan olla tehty sisälläkään mitään treeniä. Vähän sivulta maahan menemiseen napakkuutta ollaan treenattu, mutta ei sitten muuta kuin lenkkejä ja leluetsintää olla tehty.

Yritetään päästä tammikuun puolessa välissä Porvooseen tokokokeeseen. Se on aika ahdas halli, mutta meidän onneksi meillä on samassa hallissa tokotreenit vielä tammikuun alussa. Viime kokeessa Pyryn kisakirjaan jäi tuomarin varmennus merkkaamatta, ja jouduin lähettämään kisakirjan tuomarille. Toivotaan että kisakirja saapuu takaisin ajoissa.

Tänä vuonna pitää vielä koota vuoden 2013 tapahtumat pähkinänkuoreen sekä vähän listata ensi vuoden tavoitteita ja suunnitelmia tähän blogiin.

Ja laittelen kuvia vielä kunhan saan sen onnistumaan koneellani....


4 kommenttia:

  1. Pyry still have problems with the eyes? I feel sorry for him ;( It's good that Pyry eat normally. What happened with your computer? Something with photos? Sorry, but I translate your post in Google Tłumacz/Translate (I know some words, but I still don't know enough well finnish language).

    By the way, what's mean "joulutaukoilua"? "Joulu" is Christmas. What's mean the rest of the word?

    VastaaPoista
  2. Joulu-taukoilu/tauko means christmas break/pause. We are taking a break from training, and just go for the walks and play etc..

    Pyry has in his eye still pigment, but it can be just pigment, and nothing more. But we follow up for melanoma just for sure.

    For some reason my computer doesn't work properly, and I can't upload photos in my blog. But I'm trying to fix it.

    VastaaPoista
  3. I think that the christmas break will be useful for us.

    I wish Pyry health.

    I hope you will fix it. Post without photos is ... so sad.

    VastaaPoista
  4. On the occasion of the upcoming Christmas I wish you and Pyry health, happiness, success in agility and obedience. All the best!

    Merry Christmas!/Wesołych Świąt!/Hyvää Joulua!

    VastaaPoista