tiistai 16. lokakuuta 2012

Match Show pun. 2

Viime viikon perjantaina käytiin Jästiä katsomassa Askolassa.. ja vielä oltiin kavereita. Mihinköhän se ystävyys nyt katoaisikaan..





Hippu, Jästi ja Pyry
Sitten lauantaina Pyry pääsi Vertin luo päiväksi hoitoon kun käytiin shoppailemassa Lahdessa. Lisäksi illalla Pyry pääsi tapaamaan n. 11 vk belgin narttupennun, ja se meni tosi hienosti, ja Pyry osasi olla rauhallinen ja kiltti pennulle.

Sunnuntaina sitten käytiin Kotkassa Match Showssa. Siellä vilisi ihan porokoiria, ihan kuin olisin jopa kolme eri porokoiraa lopulta nähnyt. Ainakin siellä oli Musti (Miehtebiekka Muohtti) vierailijana ja Mökötuvasta Niilo niminen porokoirauros.

Meni ihan kivasti, mä sain Pyryyn hyvin kontaktin kun sen kanssa leikin ja pistin tekemään tehtäviä. Pyry näytti kyllä kehässä miten pitää mennä :) Pyry oli aika rauhallinen koko mätsärin ajan, ainoastaan jossain vaiheessa vähän vinkui kun oli tylsää. Saatiin sitten kehästä punainen nauha, ja sitten punaisten kehästä toinen sija! Saatiin palkinnoksi vetolelu, suklaata ja karkkia sekä tietenkin ruusuke. Ihan kiva.












Parin viikon päästä onkin sitten vähän enemmän koettelemusta, kun mennään Porvooseen mätsäriin, jonne tulee kanssa Hippu kaveriksi emäntänsä kanssa todennäköisesti. Pyry kun alkaa stressaamaan helpommin kun on koirakavereita, ja yrittää pitää laumaa koossa. Joku sotasuunnitelma pitää keksiä, että saan Pyryn silti tekemään mun kanssa yhteistyötä. Ainakin pitää kiinnittää todella paljon huomiota Pyryyn ja pyrkiä paljon puuhaamaan sen kanssa, sekä vältän sitä vinkumisen kieltämistä ettei siltä mene kokonaan into kaikkeen tekemiseen, kuten yleensä.

Eilen käytiin 1,5 tunnin pyörälenkillä, oli ihan kiva. Ollaan nyt käyty suurinpiirtein kerran viikossa, mutta voisin yrittää alkaa käymään pari kertaa viikossa. Nyt on silleen niin kiva, kun on viileetä, niin Pyrykin tykkää juosta. Ja se juoksee/jolkottaa mielellään pitkiäkin matkoja, niin tulee sillekin mielekästä liikuntaa.

Tänään käytiin myös Loviisassa kävelemässä vajaa 1,5 tuntia, ja ihan kivasti meni kun tuli jopa muutamia koiria vastaan. Yhden kanssa sitten sai tavata, mutta ei se pienikokoinen narttu hirveesti Pyrystä innostunut, kun Pyry oli vähän liiankin innokas tutustumaan. Vaikka tosin nartun omistaja kysyi että saako koirat tavata, niin olisi voinut kuvitella että se koira olisi ollut paljon rohkeampi. Ennen sitä ja sen jälkeen meni ohitukset hienosti. Yhdellä kapealla kujalla tuli aika hallitsematon koira vastaan, ja päätin että mennään takaisin päin jonkin matkaa ja annetaan niitten ohittaa sellaisessa paikassa jossa on tilaa, kun vilahti mielessä otsikot kun hallitsematon rottweiler hyökkäsi toisen koiran kimppuun. No se oli yli-innokas labbis, mutta ei sitä ikinä voi tietää.....

Sunnuntaina sitten Porvooseen sisähallitreeneihin ja pitäis keksiä jostain sisäkengät.... eli putsaan noi ulkolenkkarit sisäkengiksi..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti