lauantai 6. lokakuuta 2012

Match Show ensi viikolla

Ensi viikon sunnuntaina 14.10.2012 mennään Kotkaan mätsäriin. Se järjestetään Korelassa. Ihan kiva, voi olla ehkä jopa viimeinen mätsäri tänä vuonna.

Nyt kun agility on ohi, niin oikeastaan ei ole enää mitään "harrastuksia" Pyryn kanssa. Sunnuntaisin käydään viikkoharjoituksissa, ja 1-2 krt/kuussa agilityssä, mutta tuntuu se vaan niin paljon vähemmältä. Nuokin ovat molemmat viikonloppuisin, niin viikot ovat aika vapaita varmaan koko talven. Tietty sitten kun/jos päästään siihen tokoryhmään Porvoossa, niin kuuden viikon ajan on jotain lisäpuuhaa. Pitääpi katsella josko sitä rupeis tekemään jälkiä Pyrylle viikolla, jotta olis jotain puuhaa normilenkkeilyjen ja kotitokoilujen lisäksi.

Pitipä vielä mainita siitä silmä- ja polvitarkista, että Pyryn mielestä se oli ihan kamalaa! Ihmetyyppi eka ottaa sirulukemaa suoraan etuyläkulmasta korottumalla toisen päälle, mikä nyt oli erittäin epäsoveliasta ja sitten kun Pyry äkkäsi lääkäritädin, niin tajusi että tässä tehdään kohta kaikkein kamalinta Pyryn elämässä; joudutaan vielä vieraan käsittelemäksi. Toinen meni lappalaiseen tapaan ihan pienelle kerälle lattialle. Laitoin Pyryn vielä pöydälle istumaan tutkittavaksi, niin Pyry ihan tärisi! Eipä ole koskaan ottanut noin pahasti lääkärillä käyntiä. Ilmeisesti se sydänultra oli niin kamalaa kesällä, kun joutui olemaan vieraan sedän syynättävänä hirmu kauan, että on alkanut sitten inhoamaan lääkäreiden käsittelyä. Silloin sydänultrassakin Pyry loppuvaiheessa lääkärin kanssa keskusteltaessa meni pienelle kerälle tuolin alle piiloon. En puhunut mitään Pyrylle siinä silmätarkissa kun se tärisi ja nojasi minuun, koska en halunnut vahingossakaan vahvistaa sen ahdistusta. Annoin kuitenkin nojata, jotta sillä on jotain turvaa. Ja sen jälkeen annettiin vielä verinäyte Hannes Lohen geenipankkiin, ja sinne verinäytteenottopaikallekin meni taas ihan kerälle piiloon mun syliin. Veri saatiin otettua hienosti ja sitten käytiin äitillä. Siellä oli niin hirveä siivous, kun piti sitä pistokohtaa siivota ja saada laastari pois. Onneksi muuten tuo koettelemus unohtui, ja käytiin kävelylle Kotkassa haistelemassa uusia tuulia. Mutta taitaa olla niin että seuraavan kerran eläinlääkärissä se muistaa nuo käsittelyt ja ahdistuu samalla tavalla. Harmillista. Pitää vaikka pyytää että jos eläinlääkäri antaa sille jotain namia (mun pussista) tms, seuraavan kerran jos vaikka piristyisi.

Pyry the sylikoira

Sylissä on kiva olla

Pyry the vahtikoira

Onko valtakunnassa kaikki hyvin?!

Nekku-neiti the vahtikissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti