sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Halti LSK:n agimestaruuksissa

Haltin kanssa ollaan jatkettu aksailua. Ei muuten menty silloin elokuussa iltakisoihin, kun tulikin ihan älyttömän kuuma, jotain 26-28 astetta lämmintä. Vielä olisi ollut kuuma halli kyseessä.

Nyt sitten yllättäen on tullutkin jopa 2 kuukautta vahingossa kisataukoa, ei ollut kyllä yhtään tarkoitus. Toivottavasti saadaan kisata aktiivisesti nyt loppuvuosi.

Keskiviikkona oli LSK:n agimestaruudet...

Edellisenä päivänä Halti oli tosi outo taas treeneissä, se ei oikein mennyt draivilla, vaikka tahtoa oli ja jätti jonkun nakin syömättä. Treenikaverikin sanoi, että joutui pari kertaa katsomaan että kumpi koira mulla olikaan kentällä kun ei vaikuttanut yhtään Haltilta. Tuntuu että se olis kipeä, mutta muita viitteitä ei ole. Se kyllä merkkas ekaa kertaa ikinä kentän laidalla jonkun puskan, eli voisko sittenkin johtua tyttöhuolista ja ehkä vähän Pyry-huolista. Halti ei yleensä aksassa kylläkään intoile nartuista, mutta muut urokset ovat olleet useamman viikon ihan sekopäisiä ja korvattomia kentällä, joten ehkä siellä joku juoksuinen tai aloitteleva/lopetteleva on treenannut.. tai sitten ihan vaan leikattu uros Rambo, josta muutama uros tykkää kovasti. Halti ei ole vain tajunnut sellaisten päälle, mutta nyt oli vähän OFF-tilassa (vaikkakin teki kuitenkin innokkaammin kuin Pyry ikinä).

No, mestaruuksissa taisin olla minä enemmän OFF-tilassa.

Hyppyrata


Ekalla radalla meni ihan jees, paitsi putkesta 9 en muistanut ottaa mukaan, vaikka rataantutustumisessa tiesin, että putki syöttää toiselle esteelle (5). Ja lopussa Halti oudosti kompuroi pituusesteeseen (maksipituiseen). Halti meni maksina näissä kisoissa, koska oli alimmat rimakorkeudet, eli makseille 50 cm (ja meillä kisat viikonloppuna).

Hyppyrata


Tokalla radalla (hyppy) olin sitten enemmänkin OFF-tilassa. Päästin Haltin lähdössä irti ja se kävi tarjoamassa edessä olevan hypyn samaan aikaan kun tuomari vihelsi pilliä, ja jäin miettimään että oltiinko saatu lupa lähteä, vai mitä tapahtuu. Sitten jossain vaiheessa muut alkoi sanomaan, että aika kulkee ja tajusin Haltin kanssa kiertää sitten eka este ja lähettiin etenemään: Varmaan 0,5-1 minuuttia siinä varmaan kesti että tajusin lähteä, joten varmaan tuli ihan reilusti yliaikaa :D Tuli sieltä hylky-10-pistettä myös 15-putken jälkeen, kun sinkosi viereiseen putkeen, katsoi minua kyllä, mutta jatkoi vaan matkaa. Olisi pitänyt hakea lähempää. Mitään ei siis voitettu, mutta saatiin tuomarin erikoispalkinto; parhaimmasta käännöksestä agiradalla (käännös A-esteeltä hypylle ja putkeen 7-9).



Muuten olin tosi onnellinen, meillä oli samaan aikaan Loviisa-Porvoo ystävyysottelu (möllit ja 1-lk saivat osallistua) ja näytti aluksi siltä että meiltä oli vain 2 osallistujaa. Lopulta saatiin innostettua muutama lisää, ja kisan voitti sellaiset, jotka olivat jo lopettaneet aksailun tänä keväänä ja oli paljon muitakin tosi hienoja onnistumisia sellaisilta, jotka eivät edes aikoneet osallistua. Ihan mahtavat kisat meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti