maanantai 26. maaliskuuta 2018

Ei oo helppoa

Useamman kerran olen yrittänyt alkaa päivittämään blogia, mutta sitten kone on hidas tai ohjelmat ei toimi tai en saa kuvia ladattua puhelimesta tai USB-liitäntä ei toimi.. Kokonaisuudessaan ongelma teknillisesti on tää mun läppäri, joka vetelee viimeisiään. Pitäisi saada vaan hankittua se uusi läppäri jossain vaiheessa, huoh.. Päätin että en yritä nyt ladata ainakaan mitään ylimääräisiä kuvia, kun ei tää läppäri siitä nyt oikeesti innostu, ja kirjoittelen nyt muita kuulumisia..

Mä vaihdoin työpaikkaa maaliskuun alussa, ja sen vuoksi helmikuu oli edellisessä työpaikassa tosi kiireinen ja uuvuttava ja lisäksi nämä kolme ensimmäistä viikkoa uudessa työpaikassa ovat olleet hyvin uuvuttavia. Uusi työpaikka on siis 55 min ajomatkan päässä Helsingissä Malmilla, ja sinne olen ajellutkin viime viikkoa lukuunottamatta joka päivä, ja työpäivät ovat olleet pitkiä. Tarkoituksena on kuitenkin, että jatkan pääasiassa etätöissä kotoa käsin, ja että arki alkaa helpottamaan tässä jossain vaiheessa. Muutaman päivän olen ehtinyt etätöitä tekemään kotoa ja enempi puolikkaita päiviä, joka on helpottanut kyllä heti elämää, jo koiran hoidosta lähtien. Katsotaan, miten tämä työ jatkossa etenee. Parasta on se, että pystyn päättämään omista työajoista liukuman rajoissa taas ja myös etätyöpäivistä ja Helsinkiin menoajasta voin itse päättää, ellei kokoukset yms sitä rajoita.

Vanhasta työpaikasta sain lähtiäislahjaksi asiakkaalta suklaata ja raakaa jauhelihaa, jälkimmäinen koirille tietenkin. Aina hieno lahja!

Koirien kanssa olen joutunut jättämään joitakin treenejä ja kouluttamista väliin, koska en vaan ole ehtinyt enkä jaksanut. Lisäksi Kissatalon vapaaehtoistyöt olen joutunut jättämään tauolle vähäksi aikaa.

Kuitenkin kaksissa kisoissa Haltin kanssa olen käynyt, tammikuussa Vantaalla ja maaliskuussa Kotkassa. Kotkassa saatiinkin kaksi tulosta pitkästä aikaa, ja jopa 2. sijoilla molemmat, toinen nolla ja toinen keppivitonen. Vähänkö oli hienoa. 

Lisäksi ollaan käyty valmennuksissa, Rannikon valmennuksessa Ruukissa ja parissa Taija Mäkelän valmennuksessa Kotkassa. Kävin myös Mental-Sport valmennuksessa, ja kaikissa näissä toistuu sama teema, se keskittyminen! Kisoista ja valmennuksista haluan jotain kirjoittaa, mutta viikkoagitreenien kirjoittamisen taidan jättää väliin, ellei jotain kiinnostavaa tule mieleen.

Pyry kävi hieronnassa (Haltin piti, mutta se aina siirtyi). Se on taas jumissa lapojen takaa. Vähän on mietinnässä että mitähän sitten.. fyssarilla pitäisi käydä seuraavaksi. Ei olla ihan hirveästi treenattu agilityä, eikä korkeilla hypyillä, joten tuskin siitä johtuu. Hyvähän se on tietää, ettei se ole todennäköisesti kovin vakavaa, kun ei kuitenkaan tutkittuna löytynyt mitään luustosta tms..

Pyry täytti tässä 13.3. 7-vuotta! On se jo aikamies pikkuhiljaa. :)

Hieman yli viikon päästä lähdetään Lappiin poropaimennustestaukseen. Halti pääsi mukaan, ja näillä näkymin Pyrykin pääsee mukaan hengailemaan, kun ei hirveän kovia pakkasia ole luvattu (jos joutuisi pitkään odottamaan autossa paikallaan). Ollaan yötä tällä kertaa Oulussa rauhallisella alueella pienessä mökissä, joten ei tule kerralla niin pitkä ajomatka ("vain" 6-7 tuntia Ouluun ja 4 tuntia Kittilään).

Laitan nyt myöhemmin vielä noista kisoista ja valmennuksista, jos tästä vaikka pääsisin paremmin vauhtiin bloginkin pitämisessä.

Ja loppuun kuva-arvoitus ja siihen vastaus... millainen eläin jättää tällaisia jälkiä...


Se on sellainen ryömivä porokoiraeläin, joka jättää tuollaisia jälkiä.. Haltilla on kyllä aina vähän omaa kivaa, mitä muut ei vaan tajua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti